Szabadság 2
Majdnem elfeledtem. Blogot olvasni nem kötelező, sőt. Előfizetni sem kell rá, hogy ezzel is “támogassuk a magyarságot” és a bloggolók nyugodtan alusznak mert nem kell a támogatásért kompromisszumból, komromisszumba írjanak, reszekessenek a gazdi mosolyáért. Lehet ez a Szabadság?

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

9 válasz: “Szabadság 2”

 1. bellini

  Attila irtam neked egy levelet a cna e-mail cimedre meg nem jott valasz. Csinaltam egy weboldalt, szivesen vennem ha megnezned es velemenyt mondanal rola. http://www.kakukk.ro . Remelem nem baj, ha ide beirtam.

 2. Nándika

  Elolvastam én is a Rostás cikkét. És én se tudom eldönteni, mit akar. Mert a publicisztika (ha jól láttam, dőlt betűvel van) valami mellett állást kellene foglaljon… S nekem semmi bajom nincs a zsebbe gyűrhető multimédiás cédével se, max. annyi, hogy már az is megy ki a divatból, s a dévédé is húzza már a zokniját, mert készülődik a blu-ray és társai.

 3. Sanyi

  S hallom Gaspi itt jartal Kolozsvaron s nem jottel be a Krajczarba, me nem tetszett az ajto:) Nekunk se, de olcso az alkohol, a tarsasag sem rosz. A pincereket kene lecserelni surgosen.
  Milyen kulturalis esti szorakozo helyekre vetodtel be?

 4. Administrator

  Embertelen kínzó kamrában töltöttem az estét és éccakát. Olyan szobában, ahol nem volt tévé, rádió, internet. Évek óta először hallottam a szívem dobogását, csendben olvastam. Kiálltam a próbát. Nem mentem be a Krajczárba mert valami iszonyú kocsmaszag csapott meg, nekem meg reggel tanítanom kellett. Ma már, hogy izmaim lazulnak… be kell osztani a maradék energiát. Boldog születésnapot, amúgy.

 5. talán most

  Teljes mértékben egyetértek kedves Attila….egy kevés gond csak akad azért:).Elég kevés ember tudja kikerülni a helyi potentátok szűrőjét mivelhogy nincs internethozzáférése vagy ha van is az nem tudja mi fán terem a blog.A másik gond talán sulyosabb.Olyan reformkoros íze van az egésznek(tudod mikor az elit probálja felülről beindítani a várva várt változásokat).A fapados userek blogjait kéne itt olvasni nem a tiéteket hogy ne legyen olyan periférikus íze az egésznek.De hát ne probáljuk túllépni saját árnyékunkat.DDD

 6. Administrator

  Mikor beindítottam a blogot arra, gondoltam, hogy kell egy rendszer amivel nyomon lehet követni, azokat akik az adófizetők pénzéből élnek. Tudok olyan romániai magyar szenátorról aki még nem szólalt fe tíznél többször 12 éve, a Parlamentben. Egy rakás polgármester, államtitkárt csak négyévente lehet látni stb. A sajtóra hiába vársz. Monopol helyzetben van, mindegyiknek meg van a CSAPATA. Azt mondta nekem valaki egyszer, rólad már eleget írtunk… Valóban kritikus hangom miatt sok újságíró szemében nem vagyok népszerű. Hova forduljon az a szegény magyar aki meg szeretné tudni, hogy ez vagy az hogyan működik? A mi kutyánk kölke merre szaladgál? Teszi-e a dolgát, vagy levele?

 7. uj szekoly

  Egy kicsit merész vagy, ezért szeretnek az emberek!
  Sajnos igazad is van…
  Látod ezért kellene ott maradjál, ahol vagy…
  Szebb napokat!

 8. Rostás-P István

  Kedves Mester,

  remélem, a humorérzéked újra a régi lesz, ha enyhül az őszi-téli vitaminhiány.

 9. Administrator

  RPI a humorom már nem változik és nem is időjárás függő. A véleményhez meg legalább annyi jogom van mint másnak, sőt több mert a főszerkesztőm szabadságon van és minden nap a címlapra írhatok, sőt rajzolhatok, csak nem tudok.