Kemera Hungária




Kamera Hungária: február 5-én lezárulnak a nevezések

Idén hetedik alkalommal rendezik meg a Kamera Hungária Televíziós Műsorfesztivált, melyre 2007. február 5-ig várják a nevezéseket.

A versenyben résztvevő alkotásokat kategória zsűri bírálja el. A zsűri nevezi meg kategóriánként a 6-6 döntőbe kerülő alkotást. A kategória zsűri tagjai elismert hazai médiaszakemberek, kritikusok, alkotók. A minőségi televíziózás az egyedüli mérce, a nevezett alkotások szakmai megítélésében.

A nevezők között évről évre képviseltetik magukat az országos, a helyi és a tematikus csatornák, valamint jelen vannak műsoraikkal a produkciós cégek és az egyéni alkotók is. A versenyműveket március 29 – április 1 között tekinthetik meg az érdeklődők a fesztivál négy napja során Pécsen. Az előző évek hagyományát követve a közönség számára a Fesztivál programjainak megtekintése ingyenes.

Az idei év legnagyobb televíziós seregszemléjének díjait 2007. április 4-én este vehetik át a legkiemelkedőbb műsorok alkotói a Nemzeti Galériában, Budapesten.

A fesztivál friss híreit a www.kamerahungária.hu honlapon olvashatják az érdeklődők.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

Megjegyzések lezárva.