10 perc sötét




Ma egy rövid (?) négy órás testületin az OTV ellen hoztunk határozatot. Történt, hogy a birkapásztorból lett, Steaua fociklub elnöke, újabban pártvezér, Gigi Becali tegnap este kipakolt az említett csatornán. Hányta a moslékot másokra. A műsorvezető meg csak mosolygott, mint színes üveghal a vitrinben. Nem tudom mi lesz, de mostanában hihetetlenül megnőtt a verbális erőszak a televíziókban. Mindenki kiabál mindenkivel, senki nem hallgat meg senkit….
Az OTV-t 10 percre felfüggesztettük, az Antena 3 csatornár 25 millióra büntettük a műsorvezető passzivitása miatt és a lista még hosszú. Csüt. folyt. köv.

Kiscsillag dallal nektek jó éccakát:

Na, hová hoztalak?
Ez itt az álmom
Dugnak a kertben
Hánynak az ágyon

Itt mindenki táncol
Itt mindenki jól van
Levágtuk a disznót
A malacok az ólban

És ha már innen nincs tovább
Se lámpafény, se holdvilág
Se a szentjánosbogár nem ég
Sötét lesz és mondd, hogy: Hú de sötét!

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

Egy válasz: “10 perc sötét”

  1. kefiret

    nem-e hagyott itt Lovasi egy pár kiscsillag cédét?