Új Háry János a Dunában




Nagyon kétségbe lehet esve a Duna tv vezérkara, mikor ilyen szánalmas magyarázkodással áll elő: http://index.hu/kultur/media/duna9693/ Nincs hibaszázalék, nincs módszertan, nincs mért periódus… Persze kínos az a pár milliárd adófizető forint.
Ha valakit komolyan érdekel a nézettség, akkor megfizeti az AGB-t Romániában, itt van, műszeresen mér, és akkor megtudhatjuk az eredményt.
Szánalmas ez a dedósokat alataó mese. Mint valami szocialista grafikon a tsz zárszámadásán. Mikor magyarázzák meg a pl. a Kívánságkosár szerződést az ATV-vel? Mennyit fizet a Duna, az ATV-nek? Miért nem tett semmit a Duna Bukrestből való kipaterolása ellen?
Tessék már elmondani, Kolozsváron hány egyetemistának van televízió készüléke, ezek közzül, hányan vannak a kábelszólgáltatóval szerződésben? Továbbá Kolozsváron milyen magyarnyelvű műsorokat lehet még vételezni? Hogy a kép tiszta legyen!

Hogy legyen valami pozitív is:

Biztos nagy nézettséget hozna a Háry János bemutatása, Cselényi Lászlóval a főszerepben.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

8 válasz: “Új Háry János a Dunában”

  1. kakamaka

    Ez az egesz nagy nezettseg Erdelyben attol fugg, hol csinalod a kozvelemenykutatast. Mi i csinaltunk ilyet a kilencvenes evek vegen a Dunanak csak eppen a Partiumban. Na ott eppen, h szembe nem rohogtek. Mindenki a Klubot nezte. Szekelyfoldon lehet utcahosszal vezetni.

  2. Iván

    Nem kellne ilyen rossznak lenni. A Duna tv erdélyi tudósítoinak, összesen van 6000 rokona. A felmérés tehát valós. Szerintem az arány még jobb is, kb. 120%. Az Autonómia csatornának méghatalmasabb a nézettsége 190%. Cselényi Bukarestben szocializálódott és ezt soha nem vetkőzte le.
    A felmérések szerint a kolzsvári egyetemisták kedvenc műsora a déli üzenős. Ők este is a diszkóban Tamás Gábort hallgatják és Bangó Margittal üzennek egymásnak szerelmet.

  3. Bakos Adam

    Svindli lehet a dologban, mert a Transindexen nem jelenik meg az igazolas a Duna allitasara. Azt hiszem az egesz olyan mint regen a Jokai sorozat, mindenkinek megvolt, mindenki szerette, de nagyon kevesen olvastak.

  4. mlgy

    Nagyon sajnálom a Duna Tv-t de én már nem tudom mennyi ideje nem nézem őket. Valahogy nem kötnek le, vagyis nem tudnak lekötni müsoraikkal. A szilveszteri adás volt az utolsó, amit náluk megnéztem. A régi jó emberek mind elmentek, alig maradt egy pár a régi gárdából. A 90-es években itt benn Székelyföldön valóban örvendtünk neki, külön emlékeim vannak az indulásukról, ahogyan befogtam müholdon az adót és eleinte napi 2-3 órát sugároztak, és dobogott a szivem amikor láttam a Duna Tv- miráját. Eleinte volt egy általam nagyon értékelt fiataloknak szóló zeneadásuk, egy pasi és egy csajszi volt a müsorszerkesztő, rengeteg magyar zene klippet onnan kaptam meg. De hol van már az az időszak ??? Manapság óriási a választék. A Duna Tv is keményen kell kapaszkodjon, de sajna már kikoptak, bocs hogy igy érzek, de nekem már nem tudnak semmi újat nyújtani.

  5. tivaa

    Kedves mlgy, ha semmi sem tud lekötni a Dunán, akkor ez azt jelenti, hogy a művészet egyik ága sem, valamit mondó zene vagy film egyáltalán nem érdekelhet téged. Utoljára egy nagyon jó van gogh-ról szóló dokfilmet néztem meg kárpótlásul, hogy nem tudok kimenni pestre megnézni a kiállitást élesben. Egyik kereskedelmi csatornán sem hallottam még megemlitve, hogy a szépművészeti múzeumban van gogh kiállitás volna.
    Ja, és nem egy semmidolga nyugdijas vagyok, hanem egy hol idő, hol pénzhiányban szenvedő fatal.

  6. Han Solo

    Nálam jártak a “kutatást” végző csajok. :)
    A felmérés kb ilyen szinten mozgott: pl. egy ilyesmi kérdés: “büszke-e vagy fontos-e a magyarság az Ön számára?” – a lehetséges válaszok pedig igy néztek ki:
    a) igen, nagyon
    b) igenigen
    c) hogynepersze
    d) nagyonis
    e) naná
    f) EGYÉB…
    :)

  7. Muresan

    A magát humoristának tartó, gagyikirály Bölöni Domokos, valamit idéz a blogodból. Sajnos nem értem. Valószínűleg Cselényi szólt le a kutyáknak, hogy aportírozzanak. Lehet szóra sem érdemes!

  8. Administrator

    Olvastam. Szerintem neki szíve joga jobban szeretni a Duna egyik műsorát mint az MTV másik műsorát. Hogy rendszeresen olvassa aezt a blogot az meg örömmel tölt el, mégha olykor (csak) negatívan ír róla. Szevasz Domi bátyám!