Ki az új külügyminiszter jelölt?
Románia külügyminiszter jelöltje Adrian Cioroianu. Pár éve a Pax tévén keresztül került be a köztudatba. Esténként magyarázta a világ nagy dolgait, nagyszakállú pópák között. Megjelent ilyen-olyan vitaműsorokban. Beiratkozott a Nemzeti Liberális Pártba. Láthattuk indiánnak öltözve egy férfi magazinban, a pletykalapokban az aktuális barátnőivel. Igaz a nagy nemzetféltőket felsorakoztató műsorokban, normális hangot ütött meg. Hogy gondolkozik a külpolitikáról? Mekkora tapasztalata van a diplomáciában négy év régiséggel???
Valszeg ő lesz az ország külügyminisztere. Hát ilyen felénk a közélet. Akkora a politikai személyiség hiány, hogy aki kétszer volt a tévében, és nem ült háttal a kamerának, nagy eséllyel pályázhat közéleti funkcióra.
Ha bevezetik Romániában, az egyéni körzeti szavazást (uninominális) akkor a fenti jelenség hatványozottan jelentkezik majd.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

Egy válasz: “Ki az új külügyminiszter jelölt?”

  1. kesztió

    Látatlanban visszasírom Ungureanut, talán ő volt a legszimpatikusabb gyerek az egész kormányból…