Agnus rádió




Vagy öt-hat éve volt. Sepsin rendeztem egy színházi előadást (ingáztam Bukarest és Sepsi között) és este, próba után, olvastam az újságban Adorjáni László kolozsvári lelkipásztor nyilatkozatát. Szólt pedig arról, hogy református rádiót szeretne Kolozsváron. Balogh Barna tiszteletes valamikor segédpüspök, jelenleg Biharvajdára száműzött lelkipásztor, megadta Adorjáni telefonszámát. Beszéltünk………Nyeretem egy Barátot és Kolozsvár egy református rádiót. Most négy éves az Agnus. Isten éltesse mindnyájunk örömére. Kár, hogy mikor még voltak szabad frekvenciák a református egyház nem érdeklődött a média iránt!

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

3 válasz: “Agnus rádió”

  1. Alaszka

    Balogh Barnát Tőkés száműzte, ha jól elékszem. Még mindig ott van?
    Nagyváradon soha nem akartak református rádiót?

  2. Soos Jozsef

    Balogh Barnát nem Tőkés száműzte. Ez rosszindulatú sárdobálás. Ő biharvajdai lelkipásztor volt püspökhelyettessége idején is és most is az. A féligazság mindig nagyobb bűn mint a teljes hazugság, mert a hazugokat mindig utol érik, azok pedig akik féligazságokat terjesztenek igazmondóknak tűnnek.

  3. Administrator

    Akkor hogyan ért véget Balogh tiszteletes segédpüspöksége? Eehagyhatja a helyét a tiszteletes úr?