Bukarest 48




Egy napon, jó pár éve, Bukarestben, a belvárosban találtám ezt
a táblát. Azóta nekem ez az ünnep március idusán. Itt csend van,
béke, nincs szánalmas kórus, mappából felolvasó művészúr és
teveszőr kabátos politikus, unalmas beszéde, nincs kordon a nép és a hatalmasságok között… Ma itt lehet ünnepelni.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

3 válasz: “Bukarest 48”

  1. kövi sára

    én a sepsiszentgyörgyi adóhivatalban szoktam ünnepelni. ilyenkor nincs sor, és még benne vagyok a határidőben, hogy helyi szinten adózzak a köznek:))

  2. Administrator

    az adozas is szep hazafias kotelesseg

  3. Gábor József

    Piros fehér zöld.” Magyar (! )” állampolgársági vizsgán tétel volt. Mit jelentenek ezek a színek? És akkor nekem eszembejutott amikor a nyolcvanas évek valamelyik márciusi napján kijöttek értem a szekusok a munkahelyemre és bevittek, mert az István a király-t “terjesztettem”.
    PIROS- volt a feje a szekusnak (Ma derék magyar ember) a dühtöl, mert nem azt hallotta amit szeretett volna. FEHÉR- voltam a cidritöl, ha belegondoltam, hogy itt most talán jól megruháznak. ZÖLD- volt a vasajtó, amit kívülröl rámcsukott, hogy gondolkozzak kinek is adtam tovább.
    És a teveszőrös kabátról már ne is beszéljünk…