Sajtóóóó 1




Muszály megosztanom veletek egy kis hírt, amit ma olvastam a Hargita Népében:

Malacot öltek a tolvajok
December 11-én este Kászonjakabfalván a helybeli S. S. két ismeretlent ért tetten istállójában, rájuk zárta az ajtót, és értesítette a rendőrséget. A rendőrök őrizetbe vették a kászonjakabfalvi 46 éves D. K.-t és a 29 éves kászonfeltízi B. L.-t, akik egy 30 kg-os malacot akartak ellopni, amit meg is öltek.

Van itt élet

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

7 válasz: “Sajtóóóó 1”

  1. talán most

    lol…Hargita Népe rulez:))

  2. Nándika

    Harminc kiló? Azon mit esznek?

  3. ld

    fontos hir, annyira, hogy az Udvarhelyi Hirado keddi szamaban is kozoltek:

    Az ólba zárta a tolvajokat a gazda

    Kászonaltízen egy helybéli gazda két ismeretlent lepett meg portáján, és a rendőrség érkezéséig bezárta őket az ólba. A helyszínen a rendőrség a kászonjakabfalvi, 49 éves D. K. és a kászonfeltízi, 29 éves B. L. személyében azonosította a gazda udvarára behatolókat, akik nem tudták igazolni ottlétüket. A rendőrök egy leszúrt malacot is találtak az ólban, az állatot feltehetően a két férfi ölte meg, hogy aztán ellopják.

    :)

  4. Administrator

    BETON, sok ember szeret magyar írni.

  5. talán most

    Ez a beszólás gondolom nekem szólt tehát reagálok rá.Ha meg nem akkor parázok és kérek eltekinteni tőle.Kedves Attila nem tudom mennyit szörfözől azon kivül , hogy megirod ezt de az a helyzet kialakulóban van egy internetes szleng amit szinte mindenki használ…persze a lol helyett irhattam volna azt is hogy de jót nevettem de az az igazság hogy megszoktam…ezt megérti az svéd meg vietnámi haverom akinek az ökörségeit röhögöm mmorpg-zés közben (fordítsa a halál magyarra:DDD)…vagy a rulez az már magyar szó is csak egy kicsit új.Ha már itt tartunk tiltsd be a smile-kat vagy miket is?a nevetést stilizáltan ábrázoló kis sárga figurákat?Harag nélkül :) )

  6. Administrator

    Nem, nem, nem én a két újságcikk szövegére gondoltam. Mert a két cikkből sem értem meg mi is volt a Kászonokban.

  7. talán most

    Mea culpa…hamut a fejemre kukoricát a sarokba és délután a pszichiáterhez is bejelentkeztem :)