Foci meg a tv




A tennap láttam a tévében, hogy a magyarországi Alcsúton fociakadémia nyílt. Volt ott sok sztár és ez jó. Az a foci amelyik jelenleg reszket a ciprusi válogatottól, és sikernek nevez egy valamikor kötelező Moldávok elleni győzelmet, mindent meg kell próbáljon.
Néha belenézek a magyar bajnokságba de mindig elalszom a tv előtt. Ahogy látom a meccsek nézettsége nagyon alacsony. Vagyis a labdarúgás színvonalával egyenlő. Így nem hiszem, hogy a legjobb szándék, felkészültség ellenére is valami elmozdítható lesz a magyar fociban. A magyar foci nem vonzó a fiataloknak.
A tegnap volt a román bajnokságban a Rapid –Steaua meccs. Egy olyan kanális közvetítette amelyik még csak a háztartások felében fogható. Ennek ellenére a mérkőzés átlaga elérte országosan a 6,8%-ot, nagyobb városokban a 7,7%-ot, a csúcs 21,30-kor 8,8% volt. Számokban: az átlag 1,3 millió, a csúcs 1,7 millió néző. Óriási mutatók. A piaci részesedés 15 és 20% között ingadozott.
Ezt a nézettséget kellene valahogy elérni valahogy Magyarországon… addig is bízzunk a csodában.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

12 válasz: “Foci meg a tv”

  1. Lolka

    “olyan kanális közvetítette”
    Szándékosan írtad, hogy kanális, (tévé)csatorna helyett?

  2. fodor

    HELYESEN: FELCSÚTON

  3. Liebhafsky

    nemár, derék Basescu államelnökünk is egyszer azt mondta, hogy “szulájna csháenel”.

  4. Administrator

    Boccs Felcsút! Kanális, csatorna? sokszor keverem de nem rosszindulatból!

  5. új széköly

    Szomorú a helyzet a magyar fociban, de nem tudom, hogy egyáltalán valakit érdekel ez odakint?? Ha még mindig annyira meg lehet élni belőle, hogy nem akarnak mjobbat produkálni…

  6. kacsó edith

    és ma este 10 órakor beszél a dumában orbánviki a felcsúti akadémia fontosságáról, hogy ott “becsületes, magyar embereket” fognak nevelni. Nem focistákat????…

  7. misi

    milyen analóg a helyzet. lehet, hogy ‘orbánviki’-ékhez is eljutott a ‘gigibecali’ szindróma. a focin révén (is) hatalmat és erőt kovácsolni (ugyanazzal a népnemzeti populizmussal) – csak a dîmboviţa mentén ez még felfelé ívelhet. sajna. odaát meg a ‘orbánvikizmus’ süllyedt a focijuk nívójára.

    apropo, politikai elemezgetésekből hallani a minap, hogy a következő választások kimenetele — de részeredménye mindenképp, ami a becali-féle szereplést illeti — a steaua játékától is nagyban függhet. érdekes elmélet, ha megfigyeljük, hogyan alakul ki a választók jelentős részének a preferenciája (mi dönt? s még mi, ha az érvek/programok/projektek realitása NEM?). jajjjj, ha zsinorban nyerne vagy két évig a steaua!!!!!

  8. Administrator

    Azért van külömbség. “gigibecalai” furcsa körülmények között szerzett pénzén, vásárolt egy legendát. Felcsúton a szponzorok gründoltak össze egy iskolát.
    Gigi-Steaua és a választók megér egy külön misét.

  9. roberto

    Megyek en is ebbe a KIVALLO iskolaba.

  10. roberto

    Nekem kenne egy telefonsam a fecsuti foci iskolatol vagy mindegy kitol de onnan legyen.

  11. roberto

    A yahoo cimem keresztes_robiniho

  12. roberto

    Varom a telefon szamot .