100.000.0oo reklám




Reklámidő megnyújtása miatt kiosztottuk a karácsonyi csomagokat. Antena 1, 5o mila, Prima, Realitatea 25-25, a többiek egy kis levélke. Európai szinten egy órában max. 12 perc reklámidő engedélyezett, az önreklám, vagyis a Promó, nincs szabályozva. Mifelénk összetöltik a kettőt és ezért tűnik, a reklámmegszakítás időtlennek. Akit idegesít olvasson könyvet, vagy nézze a reklámmentes csatornákat. Engem is idegesít a sok reklám, bizzatok bennem. Luca székét megcsinálta mindenki? Rövidesen jövök a közvéleménykutatás 2-vel.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

2 válasz: “100.000.0oo reklám”

  1. csomh

    És azt lehetne tudni, hogy az adók mennyit keresnek a reklámokkal? Vagy ez nem publikus?

    Nekem így ezek az összegek nagyon kicsinek tűnnek. De lehet, hogy csak azért, mert sokkal nagyobb pénzeket képzelek el ebben a “bizniszben”.

  2. Administrator

    Valszeg a bevételek nagyobbak, sőt de van egy kotta amiből játszhatunk, úgzyhivják 54 törvény, 2oo2-ből. A törvényhozóknak meg fogalmuk sem volt milyen pénzek forognak a reklámban, de erről már írtam….