tévéztem is




Mivel a hivatal olyan félgőzzel működik, volt egy kis időm tévézni. A román tv kolozsvári magyaradása megemlékezett Bretter Györgyről. Zene fülemnek. Egyed Péter meghívás meg telitalálat. Miért nem lehet ezekről a műsorokról párnappal előtte megtudni valamit. Mondják, hogy felfedezték az internetet, miért nincs a magyarszerkesztőségnek egy kis oldala, felülete ahol el lehetne mondani, mi lesz, mikor stb. Nem hiszem, hogy más honlap ne adna segítséget. Nem egy nagy szám ez a blog, de nagy szeretettel felajánlom a kolozsvári tv-nek hirdetési felületként! Még egyszer bravó, gondolom a téma megérne még egy misét… Pécsett él filozófus fia és a több tanítványok is elérhetőek…
Este a Dunán, egy halványőszirózsa, riporterina Kovács András Ferenccel próbált beszélgetni. Szerencse, hogy mindnyájunk KAF-ja jólnevelt úriember és áthidalta a felkészületlenséget. Továbbá az aki a portréfilmben zenélt nem Szabó Ernő volt (Szabó Ernő valóban élt egy ideig Marosvásárhelyen. Szabó Ernő színművész, igazgató, rendező
Született: 1900. június 30. Kassa, Magyarország, ma Kosice, Szlovák Köztársaság
Elhunyt: 1966. február 10. Budapest, Magyarország Ő játszotta a Hannibál tanár úrban a főszerepet) Szóval akik zenéltek, helyesen: Márton Lóránd, Fazakas Ernő, Nagy Csongor. Nagyon tehetséges színészek illik ismerni őket.
A román műsorközlők beszámoltak Bozsik Yvette bukaresti nagy sikerű bemutatójáról, a Bálról amit Pető József ötletéből koreografált és rendezett. Gondolom a hazai magyar média franciának nézte, ezért nem rendelkezik hírértékkel az esemény… Lehet ha főbeüti egy román… de csak egy szimpla magyar siker, a bukaresti fővárosban…
Akkor most alámerülés!

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

8 válasz: “tévéztem is”

  1. nagyzoli

    Gáspikám, mit vársz te a kvári tv-től? Promoválni saját músorait? Honnan és hová? Mit promózzanak? Van ott egyáltalán valami? Van egy jó hiradó – és annyi… Amig koncepciótlan a músoruk, addig ne várj te ilyen nagy dolgokat tőlük. Nem kellene ott (is) már váltani egyet?

  2. Administrator

    Cerélni az edző szokott nem a játékvezető.

  3. nagyzoli

    Edző? Játékvezető? Értem: tv-főnökség…, ugye?

  4. gergelyedit

    olala, a kis francia fruska bemutatója LESZ a román fővárosban (Ion Dacian Operettszínház), a magyarok (BUMKK) szervezik. Bienszür, nagy sikerrel.
    Kár, hogy épp aznap a főbeverő románok Szebenben UNITEReznek. De aki nem megy Szebenbe, annak még lesz bukiban Alexander Balanescu is, ugyanaznap (születésnapomon merde).
    ge

    http://www.ybozsik.hu (fejl.alatt)

  5. Administrator

    Premiera: 1 aprilie 2007

    Regia şi coregrafia: Yvette Boszik

    Scenografia: Doina Levintza

    După o idee originală de: Petö Jószef

    http://www.opereta.ro

    Vagyis semmi köze nincs a bukaresti Magyar Központnak! Szóval nem LESZ hanem VOLT!!!!!!!!!!!!!

  6. gergelyedit

    Most mérmind kajabálsz nekem péntek 13-án, h ápr 1jén volt egy bemutató. Naspa.

  7. gergelyedit

    Sha Boszik, akkor mégem a kisfrancia Bojique, akire gondoltunk. (Jószefet nemis mondom.) Naspa, gyetot.

  8. gergelyedit

    (pro3) Közel lehetett volna a központnak, ha megpromózza egy sajttájjal. Hamár a magyar kultdiplomáci ő.