Becali Gigi




A Steaua focicsapatának a tulajdonosa, a tv színes híreinek lovagja Gigi Becali televíziót akar magának. Nem olyat amit az ember a hálószobában nézeget, olvasás helyett, hanem olyat amelyikben ő beszél. Vagyis saját, magán tévét. Amennyiben nem az államelnök felfüggesztése lenne az aktuális téma, erről beszélne az ország. Becali tv nevet akar az új csatornának. A hozzánk érkezett papírok alapján a focisták edzéseit lehet majd látni és egyházi miséket. Gondolom már csak ez hiányzott a tv nézőknek.
Páran úgy vélik, hogy nem engedélyezhetjük, pláne a név használatot. Nem értem. Szerintem jó lenne egy Bekali tv, mert akkor az az esély, hogy más csatornákon ne „lepje meg” jelenlétével az embert a demagógia és a vulgaritás fel nem kent királya, nagy lenne. Aki szomorú az az OTV . Nekik akkor nőtt a nézettségük, mikor műsorban volt Becali.
Tárgyalás jövő héten.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

5 válasz: “Becali Gigi”

  1. hm...

    Milyen az az “egyházi” mise??? Van talán kétházi is belőle? :) ….értem, értem, na…

  2. kisnyilas

    Steauasok fognak imatkozni a sikerert :-)

  3. Spieler

    A hozzászólásom nem teljesen ehhez a bejegyzéshez kapcsolódik,de mindenképp meg szeretném osztani.
    A Telesport nevű román sportadóról lenne szó,a múlt héten 2 alkalommal is megtörtént,hogy nem a tévéujságokban,az interneten,és magán a csatornán előrejelzett meccseket közvetítették.Nevezetesen április 18.-án,szerdán 22:00-kor kezdődő Liverpool-Middlesbrough meccs közvetítése maradt el ; és az április 22-én 15:30-kor kezdődő Newcastle-Chelsea-é.
    Megvallom őszintén,hogy nem ismerem az erre vonatkozó hazai törvényeket,jogszabályokat,de szerintem nem korrekt a tévénézőt ennyire becsapni…Nem állítom,hogy bejelentés nélkül változtatták meg a programot (bár hozzám ilyesmi nem jutott el,pedig rendszeresen látogatom a weboldalukat és nézem a csatornát is) , de szerintem ez akkoris félrevezetés.Ha nem képesek (nincs pénzük,nincs tehnikai háttér,lejárt szerződés,stb…) Prmierleague meccseket közvetíteni,miért kell hülyíteni a jónépet,hogy minőségi focit is közvetítenek…Szerintem megérdemelnenének legalább egy figyelmeztetést,mert sok ember délutánját,estéjét rontották el…
    Az az igazság,hogy semmiféle más román csatornát soha nem nézek,kivéve a sportadókat,egyrészt mert hányingerem van a politikától,ezeken az adókon pedig nincs politika…viszont ezek szerint van átverés….

    U.I.: Mikor találják már ki azt a kábeltévé szolgáltatót,ahol a felhasználó maga dönti el,melyik csatornára akar előfizetni,én nem erőltetnek rá mindenféle szennyet…??

  4. Administrator

    Sajnálatos az eset. Az üzenetet vettem. Megnézem mi történt. Kösz a levelet.

  5. Csibas

    Én szivesebben nézném mondjuk Verestóyt amint Bélát dugja, te meg a szekrényben kukkolsz, tokásan úgyse vagy jó semmi másra, bozgor bohóc