Feljelentés




Ma érkezett hozzánk egy idézés a diszkriminációellenes tanácstól. A feljelentő Gh. Funar nagyromániás szenátor. A volt kolozsvári polgármester azért fordult az Asztalos Csaba vezette tanácshoz, hogy megtudja ki volt az a CNA részéről aki megakadályozta a székelyföldi magyar televíziók monitorizálását az autonómia népszavazásnál. Ha jól értem azzal diszkrimináltunk, hogy nem monitorizáltunk. ……………………….. Bár lennénke tévék amiket monitorizálhatnánk! Különben is volt népszavazás?

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

2 válasz: “Feljelentés”

  1. Gazda Zoltán

    Igen, kedves Gáspi, volt és van népszavazás székelyföldön. Ebben az ügyben nem tűrök el cinizmust főleg olyantól aki székelyföldi lakos. Ha valaki nem fogja fel annak a fontosságát, az ne vállaljon felelősségteljes tisztséget, mert ott valami baj van. Sajnálatos, hogy éppen az általad is lakott Marosszéken jár gyerekcipőben a népszavazás. Barátsággal, de összevont szemöldökkel:
    Zoltán

  2. Administrator

    Te Zoli miért nem tették fel azt a kérdést is, hogy fizessünk-e adót, vagy nem?
    Vicc nélkül.
    A népszvazás jogilag mást jelent mint ami zajlott, zajlik. Nekem tetszik az is, hogy közfelkiáltással egy befagyott folyón. Jogilag azonban Európában ez sehol nem rendelkezik jogi következményekkel.