Basescu= Popay?




Sajna ebben a korban az ember már nem engedhet meg magának egy egész fesztivált. Tehát itt Bukarest és kampány. Egész nap jelentéseket elemzünk. Ki mikor, mennyit szerepelt, hány megjelenés a pro és kontra… Pl. volt valami szimpátia tüntetés Párizsban, az egyik legfontosabb rádió csak azt „felejtette” el elmondani, hogy hányan voltak a rendezvényen. Ezt akkor most hova tegyük? Az adó alapján egy nagyon nagyszabású rendezvény volt, a tévében láthattuk, hogy százan sem jelentek meg.
Szerintem nincs akkora hatása, a választókra a tv, rádió műsoroknak, mint amekkorát mi tulajdonítunk nekik. Egyes kollégáim azt hiszik, hogy most egy nagy főszerepet lehet eljátszani… Az a helyzet, hogy a médiatörvény javaslat a parlament asztalán fekszik. Benne az áll, hogy a mandátum 9 év!!!! Sajnos jelenleg rengeteg intézkedésünket ez a körülmény befolyásolja.
Oda jutottunk, hogy egyesek már azon gondolkoznak, hogy a Popay a tengerész rajzfilmet be kellene tiltani, nehogy egyesek Basescura gondoljanak. Jó ez persze vicc, de a helyzet korántsem derűs.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

Egy válasz: “Basescu= Popay?”

  1. Rezső

    Nem Popay, hanem Popeye. A helyesírás sem az erősséged…