Figyelem Talán Most




Gratulálok Talán Most! Egy hónapos a Blog és te vagy a te hozzászólásod a 200.-ik. Úgy döntöttem, hogy nem megyek el szárazon ezen tény mellett. Lelocsolom. Borral. Finom borral, csak azt sem szeretném, hogy megjelenjen neved, ha nem akarod. Ezért én a napokban eljuttatom az ajándékot a Transindex szerkesztőségébe, ahol valahogy megszerzed. HA van más ajánlatod várom. Gratulálok!
Köszönöm minenkinek a visszajelzéseket! Még lesz ilyen játék.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

4 válasz: “Figyelem Talán Most”

  1. talán most

    Kedves Attila
    Nagyon örvendek szerencsémnek.Az igazi az lenne ha együtt innánk meg,természetesen ha nem tekinted tolakodásnak.Tehát a javaslatom a következő:tedd félre és egy pár hónap mulva jelentkezem érte.Jelenleg Budapesten élek de jövöre haza szándékszom telepedni(megjegyzem egyre többen vagyun ilyenek) és akkor erre is koccintanánk.Vagy plan B: add oda Kojaknak ha tudod kiről van szó és tőle megkapom.Ha nem akkor jó a te verziód és majd vmelyik cimborám belép érte.Amúgy a nevem Gáspár István barátaimnak Gáspi…Vicces nem? :)

  2. Administrator

    HAHAHAHA Ok rajta leszünk a dolgon, holnap megyek “fel” magas Budapester lediktálni az igazságot, de sajnos a program teljesen lekötött. Ha véletlenül be tudnál jönni péntekeb délelőtt, 15-ig a Domus Hungarica házba oda is adnám a cuccot és akkor a 7 végére nem kellene törődj a borral. Szóval ott lesze, megismersz nagy darab (kövér) vagyok és roppant arogáns. Az előadás neve meg: A határon túli magyarság és a magyar közszolgálati média. cím Bp. XIV ker. Abonyi u.4

  3. talán most

    Sajna dolgozom ezerrel…ki se tudnának rugni mert a rabszolgát csak eladni lehet :) .De majd jelentkezem érte.

  4. Lolka

    Kedves Attila!

    Irtam egy hozzaszollast a tegnapelott. Sajnos ott nem pontositottam, hogy az u.i.-ban megjelent iras az en blogomon olvashato es a CNA-val kapcsolatos. Megkerlek ha van idod fusd at, mert mar vitaba is keveredtem keli-vel es szeretnem tudni mia te velemenyed a kerdesben.
    Tehat: http://www.lolkablog.blogspot.com