Európa Filmfesztivál




11.-ik alkalommal, először Európában


megnyitotta Donato Chiarini. A magyar filmeket Mispál Attila és Gárdos Péter egy-egy alkotása képviseli. Hát nem ettől fognak a román nézők elalélni…

Nagy Britanniából is jött egy filmes üzenet. A trónörökös azt kérte, vigyázzunk a biódiverzitásra és a kistermelőkre. (az én 8 liter, saját kertemben termett, pálinkámra gondolt?)

Az idei évtő kezdve A Román Kulturális Intézet beszállt szervezőnek

Őfelsége pincére voltam, alkotását elkísérte Jiri Menzel

A végén volt torta, meg meleg, édes pezsgő. Pfuj…itt már semmi nem változik?

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

5 válasz: “Európa Filmfesztivál”

  1. Sz.Cs.

    És milyen az új Menzel-film?

  2. Administrator

    Nekem nagyon tetszett. Persze elfogult vagyok Haraballal, Menzellel (egy filmben egyött szerepeltünk)
    Nem hiszem, hogy ilyen klasszikus formában valaha, valaki meg fogja még fogalmazni a Történelem és a Kisember viszonyát. Ez volt az utolsó cshszlovák film.

  3. Nándika

    a fenébe, irtózatosan várom azt a filmet. a neten meg egyszerűen nem lehet megtalálni még.

  4. Ági

    Hátha bemutatják a TIFF-en.

  5. emoke

    Hihetetlen, mindenkinek mekkora elvárása van a TIFF-től! Persze titkon én is reménykedek egyben s másban, hátha-hátha! :)