Bukarest Filmfesztivál
Sok fesztiválok vannak mostanában, égen és földön de különösen Bukarestben. Május 4-14 között zajlott a Bukaresti Filmfesztivál. A nehézfilmek fesztiválja. Legalábbis a rendezők szerint. Volt rövid, dokumentum és játékfilm. Az események egyik színhelye a Procinema volt.

Adrian Popovici filmrendező a fesztivál egyik szervezője.

Sajnos a díjkiosztásnál kissé hiányosak voltak a sorok. A rövidfilmeknél a győztes egy litván film lett, a rendező Tomas Donela 2005-ben készítette a filmjét a “The Boy and the Sea”. Forgatókönyv író Demján József.

Zárásként levetítették Fjodor Bondarcsuk: 9. szakaszát amelyik kenterbe ver minden mostanában készült amerikai háborús filmet. Egyszerűen zseniális volt.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

Megjegyzések lezárva.