vicces




Az egyik bukaresti lap mit gondolt magában? Elunván a politikusok szennyes gatyáiban való turkálást, a saját zsebeiben kezdett kutakodni. Magyarán összeállította, a számukra fontos újságírók, vagyonának a listáját. Magyarán, ha hiteles a lista, megtudjuk, hogy azok akik egész nap osztják az észt mennyit költenek kolbászra!
Van olyan akiről kiderül, hogy a Szerencsejáték szervező állami cég “szponzorálja”. A képernyőn legszerencsétlenebbnek tűnő, Dan Diaconescunak két villája, egy jachtja, egy repülője, több széria autója van. Gondolom a jéghegy csúcsát sem látjuk még tisztán, s lészen még nagy leleplezés. A vicces az egészben, hogy azok akik eddig kéjes elégedettséggel vájkáltak mások magánéletében, bukszájában, most mélységesen fel vannak háborodva és emberi jogokat emlegetnek…
Sajnos magyar újságíró nincs a listán. Érdekes lenne megtudni, hogy az államtitoknak minősülő eladott példányszámok mellett, ki mit aprít a cikóriakávéjába…Meggondoltam magam, nem is érdekel.
Közben a tegnap, évezredes tudásvágytól fűtve, sikerült megvédenem a doktori disszertációmat. A pedagógiai tudományok doktora lettem, reszkess fiatalság!

Így nézett ki:

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

17 válasz: “vicces”

 1. sanyi

  Ejsze ezt a kosztumos dolgot nem kene eroltesed :)

 2. kalandorban

  A Kronika 8000 nyomtatott peldanyara gondolsz? Ott vagy ot ember olyan zset visz haza, hogy az eszed megall. A tobbi csak luzer.

 3. keli

  Sajnos nem vagyok napirenden az osszes bukaresti lappal. Reszleteket is lehet megtudni? (vagyis legalabb annyit, hogy melyik laprol van szo?)

 4. Administrator

  saptamanalul financiae

 5. Áron

  Gratulálok

 6. Ligeia

  Gratula! :)

 7. szmöre

  Gratula! nem idézek, ez NEM mulatság, férfimunka volt. Bocs Misi :)

 8. gödri

  Gratulálok! Már ideje volt :-)

 9. Egy pájdágágász

  Akkor már Polonius se leszel?

 10. Sándor Szilárd

  Gratula!

 11. dihor

  Látja, doktor úr, van amire a címek, Bukarest és a high-szoszájetiben való forgolódás sem tanítanak meg. Elnézéssel legyen mondva, de az Ön testi adottságaival talán nem igazán a széles nyakkendőbog és a cápagallér a szerencsés választás.

 12. Administrator

  Valszeg. Nyakkendőbogot csak a soföröm tud és neki ez tetszik. Az ing meg az egyetlen méret volt Bukarestben ami rámjött.

 13. régi blogolvasó

  Gratulálok.
  Már reszkettünk Tőled az egyetemen, …………., ezután már jobban kell??

 14. Administrator

  Remélem csak előnyömre változtam.

 15. Ned

  Kérlek mondd, hogy ez az optika csúnyán torzított és nem igaz amit látok!

 16. dihor

  Aham…nem rossz…a sofőr, mi?…azért egy úriembernek legalább egyfajta nyakkendőcsomót kell tudnia kötni…még akkor is, ha soförje van! De szerintem erre is van egy kitérő válasza….

 17. Sunci

  Gaspi!

  Mint azt a munkahelyi vedesed utan megelölegeztem, itt az ideje, hogy szivböl gratulaljak! Es örvendetes latni, hogy vannak intezmenyek, ahol neha pörögnek az esemenyek.

  > Nincs elerhetö internetes valtozat? Nem hiszem hogy csak ezert el tudnek utazni Jaszvarosba. :-(

  Uj tervek? Ha lesz uj elnök, latunk majd a Sapientian Kolozsvarott? Vagy Vasarhelyen a Szinmüveszeti Föiskolan?