ma
Sajnos nem lesz időm szemelgetni a 15-18-as kategóriából. Legyen előg annyi, hogy a Vadim iránti szeretet nő és a kultúrális értékrendben Sergiu Nicolaescu az első. Olvasmányoknál 1%-al megjelenik Petőfi Sanyink is. Többet róla a www.cna.ro címen. Ma lészen egy 14 pontos gyűlés, majd megyek Magyarba hivatalosan. Kell ottan egy okos aszonták. Pedig milyen jó volna flottír zoknit, meg kínai jégert eladni a Lehel piacon és abból venni Duna kavicsot, meg antibébit és azt itthol elanni, oszt egy kicsit megforgatni a pízt, hogy deszkurkálódjak jobban.
A fentebb használt, helytelenül leírt szavak előre megfontolt szándékkal történtek (ezúttal)

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

6 válasz: “ma”

 1. Sanyi

  Hurra! Megy a Mezzo Udvarhelyen. Tegnap felhivtak a nepek es koszonik neked. En meg penteken hazamegyek es autogrammokat osztok a Mezzo rajongoknak:)
  S ha Te megmondtad a taposoknak odaat a tuti-frankot, huzzal haza gyorsan me odaat nem jo sokat ulni. Hoznal nekem egy AMO szappant s egy delikatot?:) Az a divat nem?
  Hetfon ott soroztem a Stexben, jo hely a Baross utca es a korut sarkan. Hatkor dobtak ki reggel.

 2. Sanyi

  Ja. Ajanlom keszitess Gasparikos polot, Udvarhelyen lenne igeny ra:) Mezzosok le sem vennek Ujevig magukrol:)

 3. Administrator

  Hányan vannak a Mezzosok? Félek, hogy egy pléd alatt mind elférünk.
  Szomabaton megyek Udvarhelyre csajozni, meghívott Melinda…

 4. Sándor Attila

  Kedves Druszám!
  Igaz, hogy nem nagyon passzol ide a hozzászólásom, ám nézd el ;=)

  A tegnap(14) este, felhív telefonon az egyik ismerősöm, hogy kapcsoljam be a B1-et mert Gáspi nyomja a “sódert”. Úgy is lőn.

  Ügyes, értelmes voltál (ezt anélkül is tudod, hogy mondanám).

  Egy szerény tanács: máskor, amikor v-melyik tv adón “fellépsz”, azelőtt értesítsd a fiúkat a blogodban, hogy nézzenek.

  Üdv
  S.Attila

 5. Sanyi

  Mivel altalaban zenesulis tanarok kertek a Mezzot lehet igazad van. Ezek nem hiznak el a nagy fizutol. Udvozlom Melindat. Ajanlom a G. nevu muintezmenyt.

 6. Administrator

  Druszám a Blogban, szeretném ha a Blog a Médiáról szólna és ne rólam. Beszéltek már rólam eleget. Kösz az elismerést az azért jó esik…