nem, nem, nem , nem , nem nem,
Ellentétben a Realitatea tévében mondotakkal (átvette a Transindex), nem választott a Parlament új CNA elnököt. Tévedtek, hazudtak, füllentettek, dezinformáltak, vagy amit akartok. Ma a parlamentben megszavazták az új CNA tagot, akinek akkor kezdődik a mandátuma mikor a Hivatalos Közlönyben megjelenik. Hogy szavazati joga legyen, le kell mondja azt a rádió licenszet amit egy éve szerzett. Ezek után a jelenlegi tagokkal titkos szavazást tartunk, aminek következtében megválasztjuk az új elnököt. Remélem a jövő héten ez meg fog történni. Jelenleg nincs megválasztott elnöke a CNA-nak.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

6 válasz: “nem, nem, nem , nem , nem nem,”

 1. reader

  na, ennyit a források ellenőrzéséről. akkor most a blogod hírforrás, vagy nem:)? mert felébredt a trindex is:p. pedig egyszerű lett volna lecsekkolni az infót, de hát van úgy portállal, hogy téved, s a tegnapi hírt (EP-s Bolyai-lobbi) elér ma délután is leközölni…

 2. Brigi

  Van meg egy nagyon kifejezo es a hajoskapitanyunk altal sokat emlegetett szo: intoxikaltak.
  Hat ez van.
  egyebkent eszrevettem, hogy itt a transindexen szo szerint atvesznek hireket mas hircsatornak weboldalairol. Ha azok dezinformalnak, akkor itt a forditasban megjeleno hir sem lehet igaz.

 3. reader

  vagy összeollóznak, de az eredmény akkor is ua.

 4. Administrator

  ontom itt a a cuccot magamból évek óta, mostanra el lehet dönteni, hogy forrás vagyok-e vagy ki tudja?

 5. cicusmicus

  Névtelenssszégét megőrisszni kívánó Forrásssz…Essz lenni kifejeszéssz!
  /Ká/

 6. indexen

  Ne izgulj, az RMDSz ugyis benyom teged az elnoki szekbe.