ex lex állapot
Ma felkértem a tanács tagjait, hogy válasszunk elnököt. T.i. szerdán van az utolsó nap mikor az általunk választott elnököt, meg lehet a Parlamentben szavazni. Újra kisebbségben maradtam. A többség úgy vélte nem alkalmas a pillanat. Marad minden a régiben. Késöbb többet…

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

Egy válasz: “ex lex állapot”

  1. Dobó

    Azt hiszem jobb kissebségben maradni mert igy lehet ugrálni és szájalni a többséggel, mindig elégedetlenkedni és siratni a jelenlegi állapotot, viszont nem lehet döntéseket hozzni, valakit igazából szájonvágni (hát ezt lehet hogy meglehet oldani, de csak segítséggel, mert mi túl kicsikék vagyunk).
    Hát éppen ezért nem sikerült a mai kezdeményezés, de nem baj, kitartást mert ha akarat van eredmények is lesznek.
    A kérdés az, amit nem említett, hogy kit javasolt erre a tisztségre?