Nyugdíjasok örvendjetek




A hatóságunk által kiosztott büntetések az államkasszába, vagyis az országos költségvetésbe kerülnek. Tegnapi gyűlésen a következőket “vizionáltuk”
Négy éve vetett véget életének egy 16 éves fiú. Hivatalosságok lezárták az ügyet, már rég. Jött a tv hozott egy “látó asszonyt”, daomna Ildikót, aki elmagyarázta, hogy nem volt öngyilkosság, hanem a fiút leitatták, bedrogozták, majd megölték az osztálytársai három fiú és egy lány. Természtesen a hitelesség kedvéért láttunk fényképeket az akasztott srácról és a kollégáiról. Keresztre rogyott édesanyát. Este nyolckor!
Következő: 16 éves kislány teherbe esett, a 14 éves testvérétől. Interjúúúúú a kislánnyal élőben…
Következő: nyitott koporsó előtt, amelyben egy kb. 8 éves, halott gyerek fekszik, a rokonok spekulálnak…
Következő: 30 perc siratás egy temetőben, hajtépés, ordítás és más ami kifér…
Mindez az OTV csatornán folyt le, és a csatorna nem dugult el a sok szartól. Összértékben sikerült félmilliárd régi lej, azaz kb. 16 ezer eurónyi büntetést kiosztanunk. Félő, hogy a csatornának semmi az egész. Törvény szerint ez a maximum.
Van egy kis reményem: hátha, ez az államkasszának kis összeg, mégis segít a nyugdíjemelési források felkutatásában. Legalább ennyi.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

3 válasz: “Nyugdíjasok örvendjetek”

  1. keli

    es nincs olyan, mint a magyar adokon latunk neha, hogy x idore “elsotetitest” rendeltek el, lehetoleg fomusoridoben? (egy orara legalabb :) )

    masreszt, nem egyuttesen, hanem minden kihagasert darabonkent a maximumot kisozni?

  2. Áron

    Legutobb az RTL Klub sotetedett el 20-30 percre, mert a Maonika showban azt sugaltak, hogy a prostitualas, pornozas konnyu keresetet jelent (reklamoztak a szakmat). Az mas tal teszta, hogy miert pont nyaron “ulik” le a buntetest, amit egy marciusi musorert kaptak (uborkaszezonban kevesebbet vesztenek).

    Mas: gyermekeiket lancon tarto ember-allatok egyes adokon kitakart pofazmannyal, masokon nem.

    Amiota uniosok lettunk, elmeletileg tobb europai filmet kellene latnunk a roman tevekben, szoljon aki ugy erzi, hogy tobbet lat.

    A garzonteve mibol el, komoly cegek biztosan nem reklamoznak a nyitott koporsoik, fenykeprol gyogyito roma fehernepek (bocs, nem feher, hulyen fogalmaztam) folott? Vagy abbol elnek – egyes cikkek szerint legalabbis – amit NEM mutatnak be?

  3. Administrator

    van elsötétítés is 10 perc, adtunk abból is már
    a műsorszórók mindig megtámadják az ítéletet, s mire minden szinten végig megy, akkor a decemberi büntetésből május lesz
    Gyermeket láncon tarók ügyében folyik a vizsgálat médiaszempontból is
    EU tagságban több lett az európai gyártás, ami nem minden esetben jelent filmet! Minden negykapu mellett van egy, kettő, három miniatűr
    A garzontévében sok meghívott fizet a meghívásért…. de ezt nem tudom bizonyítani….