index.hu




Az elmúlt napokban annyian nyilatkoztak a nevemben (erdélyi magyarság) hogy már-már azt hiszem beszélek álmomban. Máskülönben honnan tudnák ezek a vélt, valós, bukott, politikusok, népámító farizeusok, hogy én mit akarok és hogyan.
Akkor most én is nyilatkozom az Erdélyi Magyarság nevében:
Az Erdéli Magyarság kitörő lelkesedéssel, őszinte, gyermeki alázattal köszönti a www.index.hu megújult webikiörőjét. Tudjuk, hisszük, hogya globális magyar gondolkodás, egyetemessége tükröződik a képernyőn. Köszönjük, hogy Újat tudtatok mutatni.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

4 válasz: “index.hu”

  1. rihanna

    nekem nem tetszik…
    nagyon el van tolodva balraaz egesz, es a blogokat is eldugtak (comment.com, tekozlo homar) percekig kerestem a tegnap.

  2. Balogh

    Tisztelt Gasparik,
    Bocs, hogy teljesen off-topic irok, de egy javaslatom lenne a tv-ben meno napkozbeni jatekokkal kapcsolatban. Azokrol beszelek, amelyekben a musorvezeto-(altalaban)-no ordibal, megalazza a jatekosokat, meg persze betelefonalasra biztatja oket, mikozben egy szot kell kitalalni amibol egy betu hianyzik. Maskor a jatek olyan szintu, hogy
    -mondj egy szamot:
    -5
    -nekem 6, vesztettel.
    Az oke, hogy magaba a jatekba nem szol bele a CNA, de valamennyire csak szabalyozni kellene, hogy ne vezessek felre a tv-nezoket. Konkretan arra gondolok, hogy a nezok nem tudjak mi a realis eselye a jatekba kerulesnek. Neha a feladvany banalisan egyszeru es orakig nem kerul senki jatekba, nyilvanvaloan amig egnek a vonalak, hagyjak futni a jatekot a szervezok. Maskor a feladvany szinte megoldhatatlan es egyik jatekos a masik utan kerul be es ad hibas valaszt.
    A javaslatom: nem lehetne-e kotelezni a musorokat, hogy feltuntessek, mennyi a hozzavetoleges eselye a jatekba kerulesnek. Mert ugye azt ki tudnak szamolni, hogy az elmult tiz perc alatt hanyan hivtak oket, es ebbol hanyan jatszottak is elo adasban. Innentol mar csak egy osztas lenne a vegeredmenyig, amit allandoan kiirhatnanak a musorban. Ezt a szamot akar a telefontarsasag is megerosithetne/cafolhatna, igy a csalast is ki lehetne zarni.

    Jelenleg, teljesen felrevezetoen, a musorvezetok azt kiabaljak, hogy “mire varsz, vedd fel a telefont es hivj, csak ennyi kell, hogy jatekba kerulj”, ami nyilvanvaloan hazugsag.

    Na bocs a hosszu dumaert, csak gondoltam ha a lottoban, rulettben meg a legtobb szerencsejatekban az ember legalabb kiszamithatja a maga eselyet, ezeket a tv-jatekokat miert nem szabalyozzak legalabb annyira szigoruan mint a szerencsejatekokat. Ezt az otletet amit javaslok kulfoldon sem lattam sehol, szerintem modern megoldas lenne, kivancsian varom a velemenyt.

  3. Administrator

    Bocs Balogh, de én úgy unom ezeket a játékokat, hogy arra nincs kifejezés. Amióta láthatóak kies hazánkban, büntetést, büntetésre halmoztak. Úgy leszabályoztuk őket, ahogy sehol a világban. Volt egy panaszunk, mikor egy pasas, 5 perc alatt hetvenszer telefonált be és nem került műsorba. Az ilyen megszállottaknak hiába mondani bármit is.
    Tény: szeptember 15-e után vége a játékoknak. Csak este későn jelenhetnek meg.
    Nekem radikálisabb javaslatom volt: csak otthonról kódolható csatornákon lehessen az ilyen tartalmakat szórni. Magyarán, pont úgy ahogyan jelenleg a szex csatornák működnek. Javaslatom nem kapott kellő szavazatot, de szeptemberben még visszatérek rá.

  4. Ercsey-Ravasz Ferenc

    Bocs, Attila és mindenki, szerintem ez még csak nem is a ti hatáskörötök. Ezek a játékok az én zenészi logikám szerint simán kimerítik egy-két köztörvényes bűn fogalmát. A fene megegye, aki kitalálta őket…
    Feri