Szekely televizio




Indul nemsokara a Szekely televizio. Persze a puding probaja az eves, de azert az megis csak eredekes, hogy Kolozsvarrol kell jonnie a befektetonek, hogy tortenjen mar valami Csikszeredaban is…
Az ekezetekert bocsanat, de valaki lopja oket.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

6 válasz: “Szekely televizio”

  1. KSz

    Székely televizió, ilyen hasztalan dolgokat csak Bukarestbol vagy Kolozsvárról találhatnak ki. Célja a közvélemény manipulációja.
    Ha Szekelyfoldi Egyetemet teremtenenek Kolozsvarrol, akkor mely fohajtassal jeleznem minden elismeresem. De addig kedves Attila, csupan a manipulacio eszkozet latom benne, igy kampany elott. Eroforrasink pazarlasat ugyszintén. Erdely Fm, Szekely televizio egy nagy túró, a Duna Tv-nél jobbat, hozzá hasonlót nem tudtok csinálni.

    Ha valóban érdekelne, hogy mi is kell nekünk Székelyföldön olvasd:

    http://universitassiculorum.wordpress.com/

  2. pozsi

    elég tokány neve van. tematikát jelöl? mert a székely az hálás :) )

  3. Metoikosz

    Meyik csatornán fog majd működni. a digi tv átveszi?

  4. Balogh

    KSz, azert a duna tv sem teszi ujabban olyan magasra a mercet. Akkor mondtam le teljesen rola, amikor multkor fo musoridoben egy taltos magyarazta a ‘tudomanyat’, meg a magyar nyelv ‘osiseget’ kulonbozo al-nyelveszeti modszerekkel, de nem meghivottkent, hanem teljesen szabad kezet kapva. S ha a notacsokrot is szamolom, szinte egyetertek Cristi Tabaraval, hogy az OTV-val vetekszik, de nem csak kepminosegben.

  5. Administrator

    A tokany nev egy palyazatra erkezett. Amugy az is manipulacio, KSZ olvasata szerint, ha azt mondom, jol vagyok, vagy azt, hogy nem. Szerintem Csikszereda megerdemel egy nezheto tevet, persze lassuk a medvet! Hogy a digi atveszi-e, az kereskedelmi kerdes.

  6. Sanyi

    Balogh

    Te nem nezel roman kereskedelmi teve hiradokat, mert ha nezned tengeribeteg lennel a vegere. Nincs egy nezheto minosegu kepuk, foleg amelyek videki tudositoktol erkeznek. Nem hasznalnak alvanyt es a kis kameraikat nem tudjak kezbol tartani… Borul fel a szobam is ugy mozognak a kepeik. Nincs egy normalis vagas, egy valamirevalo snitt s hasonlok. Ez lenne az a nagy profizmus…?