figyelj Transindex
a CNA elnokenek a neve Rasvan (S de la sictir s nem R) Ion Carmazan filmrendezo a PSD jeloltje volt. Egy hirben 2 hiba! Lehet a Realitatea mondta rosszul, de akkor tessek ellenorizni!

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

6 válasz: “figyelj Transindex”

 1. reader

  na ne már, mit akarsz, amikor a vezető anyag egy pénteki esemény? nem lehet csak úgy bírni a hírversenyt…

 2. Egy pájdágágász

  Az alelnöknek meg az új neve ájsze, Robinzon Kruzó lesz, bár nem tudom, hogy jól írom-e.

 3. GS

  Ha lehet hívj föl, mert nekem nem sikerült téged telefono elérnem, s az ímélcímedet pedig elveszítettem, a gasparik.ro pedig…Üdv. Sanyi

 4. Márta

  Na látod, ez az! Ezt a korrekciós szöveget elküldhetnéd a román tévéadóknak, hogy tanulnák már meg az 1000 éve velük élő nemzetrészek képviselőinek, közszereplőinek nevét helyesen leírni. Olykor angolul meg svédül is pontosabbak a nevek, mint magyarul. Persze az ő szégyenük, de nem árt figyelmeztetni, hogy szégyelljék is magukat. Üdv, Márta

 5. Administrator

  Az RMDSz-nek a MÚRE-nak évekig rágtam a fülét egy olyan kis “káté” kiadásáról ami megkönnyítené a román újságírók munkáját. Ebben szerepelne a magyar nevek helyes ejtésének, írásának a szabálya, a jelesebb magyar ünnepek dáruma és azoknak a jelentése. Sajnos nagyon rosszul kommunikálhatok, mert senki nem vette a fáradságot, az energiát, hogy cselekedjen.

 6. Robert

  Jól beintegrálódtál ott délen, ha már “s mint sictir” jut eszedbe… :-)