Első reaga




Csati (Csatlós Lóránd, színművész) reagált az éjszaka a Blogra. Van egy olvasóm. Kicsi Csati Nagyváradon dolgozik. Egy hete néztem meg a váradi színház internetes hónlapját és elhűltem. A társulat összeállításánál ott olvasható Borsos Barna, neve. Mindenki Bubia kb. egy éve halott. Az első színis évfolyamon végzett és több mint ötven évet volt színpadon, örökké Váradon. A váradi színház hivatalos hónlapjára még nem jutott el a hír. Szegény váradi színház, hova jutottál.
Apropó internet. Azt hiszem nálunk még mindíg olyan a net mint a kertitörpe, divatos, hát megvesszük, kitesszük a kertbe és ennyi. A Riport hónlapján olvahatjuk, hogy médiapartner 2oo5 novemberében, a már rég megszűnt, Romániai Magyar Szó,valamint a Star Rádió Csíkszeredából. A www.erdely.ma azt hirdeti, hogy rá lehet linkelni, a marosvásárhelyi Uniplus rádió műsorára. Kár, hogy az adó három éve nem létezik.. Tovább is van….

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

6 válasz: “Első reaga”

  1. Sándor Szilárd

    Kedves Attila,

    Jobbágyfalva-Nyárádszereda unitárius papja (lelkésze?) vagyok. Volt alkalmunk együtt focizni a szeredai focipályán. ( ott tegeződtünk le)

    Örömmel olvasom a blogot, az imént küldeni szerettem volna egy hozzászólást meg is írtam, és mielőtt befejeztem volna eltűnt, nem tudom elment-e… Ezért kéánytelen vagyok röviden megismételni az előbbieket. Szíves elnézésed kérem ha már kaptál egy befejeztelenlevelet az imént.

    A hozzászólásomban ismerettem veled egyházközségi világhálós “tevékenységeim”, amelynek a mediatizálásához kértem a véleményed, támogatásod.

    A címek a következők:

    Angol nyelvű társalgó az egyhákzöség közéleti és egyéb dolgairól , nem csak unitáriusok részére, a Földgolyó több részéről ( szívesen látlak ha be szeretnél kapcsolódni, örömmel vennénk) :

    http://clubs.wanadoo.co.uk/groups/jobbszereda

    Teológiai “párbeszéd” lehetősége a hit anyanyelvén, prédikációs elmékedések, angol nyelvű énekfordítások stb. található a következő címen:
    http://groups.yahoo.com/group/unitpredy/?yguid=180364956

    Van egy papi munkámmal kapcsolatos nem beszámoló de hasonló jellegű jelentkezésem amit nem tudok ide bemásolni mert megbolondítja sorokat , de szívesen elküldöm emailben a címedre ha ezt megtudom és ha érdeklődéseddel megtisztelsz. Ez naplószerű beszámoló az egyházkzöségi papi munkámmal kapcsolatosan, de nem kimondottan az önigazolás szándékával és nem részletes beszámolóval, tulajdonképpen kísérleti jelleggel idítottam el még Októberben és még alakulóban van.

    Hát egyelőre ennyit. Köszönöm hogy elolvastál, és várom válaszod , talán az általad felvetett gondolat már sokunk fejében megfordult és mindeképpen szerencsés lenne együtt gondolkozni, hogy a kapcsolatok által nagyob értelme legyen e világhálós hát számomra egyike a többi mellett végzett “szellemi közmunkáimnak”..

    válaszodra várva ,

    bizalommal , barátsággal, áldással:

    Sándor Szilárd

  2. keli

    … továbbá a művész úr blogjához is hozzá lehet szólni, hozzá is szól(ok? / unk? / nak?) de ez nem derül ki, mert a hozzászólások a cenzor purgatóriumában várva vesztegelnek … lehet, hogy nem csak egy olvasója van? ;-)

  3. nandor

    belinkeltelek. örvendek, hogy van egy ilyen blog. amikor legközelebb jössz hozzánk a kvári sapira órát tartani, ne felejts el hozni pár zaftos háborús filmet.

  4. a megmondóember

    Lektor wanted. “internetes hónlapját”, 2oo5… ez nagyon aranyos!
    Hajrá!

  5. Administrator

    Kedves Szilárd, köszönöm az ajánlatot, remélem majd tudok élni vele. Nyakas kálvinistaként még dogmámba is vág a dolog. Szerintem magyar nyelven is fontos lehetne egy ilyen fórum, mert azt tapasztalom, hogy egyházaink nem nagyon élnek az új kommunikáció nyújtotta lehetőségekkel.
    Nándika ha megtanulok linkkelni te leszel az Első, de megígéred, hogy nem fog fájni.
    Keli írjá, mert most már be tudom engedni.

  6. nandor

    nem fájt, köszönöm szépen, muahh!