Halló Transindex! (sokadjára)




Ezt a kérdést most olvastam a címlapon. Nem értem, ki az a Bíró Ferenc? Végül is színész? Ha netán Bíró Józsefről lenne szó, az egy kiváló színész és nem érdemli meg, hogy átnevezzék, még ha felkészületlen is a szerkesztő.

Ki legyen a következő sztár a Hamlet Erdély Broadway-én?
B. Fülöp Erzsébet 22
Bíró Ferenc 29
Hatházi András 74
Péter Hilda 39
Senkálszky Endre 26
Szélyes Ferenc 18

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

7 válasz: “Halló Transindex! (sokadjára)”

  1. Sipos Zoltán

    Szia Gáspi, elnézést a bakiért, persze hogy Bíró Józsefről van szó, az agyunkra ment a Bíró Ferenc-ügy. Javítjuk.

  2. bela

    en pedig a szokasos poen-variansnak vettem a lehetoseget. s szerintem nem csak en. lehet nullazni a szavazogepet, kezdodhet elolrol az egesz!
    transindex, igy elirni, ez tenyleg csunya volt. sot.

  3. BELA

    Ennyit Sipirol. pancser

  4. komcsi

    HIhihi, én is poénnak néztem.

  5. Administrator

    Sipit nem bántani. HA valaki bántani akar valakit akkor névvel címmel. Úgy becsületes.

  6. bela

    es ha lehet, tessek betartani a netikettet, s ne tessek ennyire nicklenyuloas-gyanus helyzeteket krealni. masszoval, BELA, ez faszsag.

  7. bela

    ” Hatházi András az Erdély Broadway következő sztárja. Várjuk a kérdéseket
    Hatházi Andrásra, a Kolozsvári Állami Magyar Színház színészére klikkeltek a legtöbben, amikor a Transindex az olvasóinak azt a kérdést tette fel: Ki legyen a következő sztár a Hamlet Erdély Broadway-én? A szavazógép lezárásakor a színész 74 szavazattal vezetett, B. Fülöp Erzsébet 23, Bíró József 30, Péter Hilda 40, Senkálszky Endre 26, Szélyes Ferenc 18 voksot kapott.” – olvasom ma.
    HALLO TRANSINDEX!!! – mondom most en is, mert a szavazok nem erre a listara szavaztak. Gaspi bejegyzese utan javitottak at a (vagy akkor mar vagy par oraval kesobb) lezart listat! erre hivatkozni tehat nagyon nem koser. ez bizony szakmaiatlan buli a javabol, Transindex es Sipos ur!
    felreertes ne essen, nem azzal van bajom, hogy Hathazi a kovetkezo vendeg – de legalabb az elkovetett bakit felejtsek el, s mindenfele hivatkozas nelkul jelentsek be. igy sajnos nagy fekete csillag Trindexeknek…. :(
    b.