Van már lógó




Éljen Schneider Tibor!!!

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

8 válasz: “Van már lógó”

  1. Sz.Cs.

    És lesz megint “didzsitális teelevizjó” is?:)

  2. toni

    2007. NOV. 7-11., nem 7.-11.

  3. Ligeia

    Szerintem is éljen a Tanár Bácsi :)

  4. Tündike

    A programot hol lehet a neten megkapni?
    Honlapja lesz-e a fesztiválnak? A 15. kiadásnál, 2007-ben már illene honlapot is készíteni…

  5. Administrator

    http://www.madisz.ro és egyszer lesz minden, de minden most csak önkéntesek és lelkes szabadidő-áldozók, tizenöt éve mindenféle fizetés nélkül. Nem panasz ez, jogos a kritika.

  6. kobold

    Ha “MarosvÁsÁrhely”, akkor “TÂrgu MureŞ” (a románban sem elfuserálni az ékezeteket)…

  7. Aaron Balazs

    Gratulalok, nagyon tetszetos munka! (es elnezest kerek az ekezetek hianyaert) Viszont van nehany aprocska eszrevetelem.

    Elsosorban a fent lathato video, mufajilag nem logo. Sokkal inkabb fesztival szignal, annak viszont kituno.

    A logo alapvetoen egy statikus grafikai elem, mely elso fazisban teljesen feher-fekete es nem mozog. Ha elkezd valamiyen semleges, lathatosagat nem zavaro hatteren mozogni, akkor animalt logorol beszelunk, de ez meg mindig nem fesztival szignal.

    Amennyiben a logo mellett megjelennek egyeb informaciok is, pl. weboldal, datum, helyszin stb. es a hatter is hordoz valamilyen informaciot, ami lehet siman csak esztetikai informacio is, akkor mar szignalrol van szo.

    Tundike illetve Attila… Mi a “muuuvi-international short film festival” eseten a weboldal problemajat ugy oldottuk meg, hogy megvasaroltuk a http://www.muuuvi.ro domaint, amelyet rairanyitottunk egy ingyenes wordpresses blogra, leven, hogy az eddigi evek koltsegveteseben erre nem volt penz. Ez anyagiakban kb. 50 eurot jelentett, mig munkaban/idoben nem tobbet mint pl. http://www.madisz.ro AlterNative-ra vonatkozo reszeinek a napi frissitese…

    Talan ez is lehet egy ingyenes, lelkes megoldas a weboldal problemajara…

    Tisztelettel,

    Aaron Balazs

  8. Administrator

    Nálunk minden ajándék. Igazából két ember dolgozik Sipos Levente és Fodor Márta. Egy fizetést tudunk adni a többi ajándék, hazafiasmunka, stb… de talán jövőre.. talán. Kösz a biztató szavakat