Kampány folyt.




Folyik tovább a kampány és a büntetések áradata. Gigi Becali miatt az Europa fm, a Radio Total, a Prima tv kapott írásbeli figyelmeztetést. 25 ezer lejbe kerül Columbeanu jelenléte a b1 tv-n, ay Antena 1 5 ezerért vette a szájára a konkurenciát.
A fő probléma persze az olaszországi helyzet, a média folyamatosan hangsúlyozni akarja, a feltételezett tettes nemzetségét. Egyes érdekvédelmi szervezetek, felébrednek mély téli álmaikból és tiltakoznak egy kicsit. A sajtós szervezetek hallgatnak. Cigányozni, az itt nemzeti sport.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

6 válasz: “Kampány folyt.”

  1. PL

    realitatea tv. felkonf, hogy boc az olaszországi helyzetről rötyög majd élőben. erre kampányduma. hagyják is, hogy végigmondja… ez mennyit hoz az államkasszába?

  2. Administrator

    Boc nem jelölt… sok vita van közöttünk is, de szerintem nem lehet leállítani a médiát mert éppen kampány van. Azért még megnézzük…

  3. Rezső

    Ha engem a cigányok gyilkosságai miatt nem engednek be Olaszországba, akkor igenis cigányozni kell és minden eszközzel felszámolni a cigánybűnözést!

  4. Della

    Kedves Resző,

    ez a cigány sztori csak 1 a sok özül. Szegénynek rosszül sült el a lopás. Viszont hidd el fegyverekkel Olaszországban nem cigányok állítanak le az úton, hanem “eperszedő-nem cigány-hazánkfiai”, magyarok és románok is. Ezek az eperszedők kimondottan román buszokra és autókra hajtanak és azokat rabolják ki, nem ritkán halálosan megsebesítve az autóvezetőt. Egy barátom megjárta, 6 hónapot volt intenzíven. Szóval, ha a cigányok miatt ússzuk meg az olaszországi kirándulást, akkor max egy “köszönöm cigány” erejéig szabad cigányozni.

  5. Kiss József

    Itt a csapda, az egységes nemzetállam csapdája. Most vállalni kell minden román állampolgár randalírozását.

  6. Administrator

    Kiss József? Miért nem Kati?