2065-ben




Megtaláltam a padláson nagyapám valamikori mobil telefonját, egy régiség bolt vezetője, segített beindítani. Fantasztikus, hogy ezekben a régi öregekben mennyi érzés volt. Elolvastam a kor SMS-eit, hát 2005-ben még voltak érzések, még figyeltek egymásra az emberek. Nem úgy mint ma….

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

2 válasz: “2065-ben”

  1. edina

    szerintem nem lesz olyan vészes a helyzet! :)

  2. csati

    Az egy gombnyomásra húsz embernek elküldött sablon jókívánságokból valóban a szeretet és az egymással való törődés sugárzik. A 2065 ös kommunikációs ezközök fejlett mesterséges intelligenciája szerencsére minden embernek egyéniségének megfelelő Jókívánságot küld. A paramétereket a Nagy Internetes Adatbázisból tölti le. Például azt is, hogy hívják Mariska néni cicáját, hogy a kedvencre külön is kitérhessen az A.I. Jókívánságszerkesztő program melyet az OFFICE 2065 nevű programcsomaghoz akciós áron csatoltak, karácsonyi bónuszként.