Koferenci Marosvásárhelyen
Holnap a CNA rendezésében, médiakonferencia tartaik Marosvásárhelyen a Continental szállóban. Média tendenciák az Európai Unióban. Előadást tart Ioana Avadaniei a Független Román Sajtóközpont vezetője s az alulírott. Részvétel ingyenes. A keretet a PHARE projekt állja. Jó lenne sokan lenni.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

6 válasz: “Koferenci Marosvásárhelyen”

 1. kíváncsi

  Hány órakór tarttatik a konferencia?

 2. Egy pájdágágász

  Aki nem Marasvásárhelyt “lélekzik”, az mit tud majd erről?

 3. Administrator

  reggel 10 kor

 4. Administrator

  Minden eddigi projekt Bukarestben “székelt” Az idén kiterjesztettem Krajovára, Jászvásárra és Marosvásárhelyre. Eredetileg Kolozsvár és Várad szerepelt a listán de a lebonyolító cég Marosvásáhelyen találta a legjobb körülményeket. TErmészetesen minden sajtósegyetem, központ, stb. kérésére “házhoz” szállítunk szemináriumot.

 5. Nana

  Már miért lenne jó?

 6. Kelemen Attila

  Voltam a szemináriumon. Ioana Avadan rokonszenves hölgy, de arra összpontosított hogy ledaralja le a slidejait. Ez van, ez van, ez van stílusban beszélt, nem ugy h van egy a probléma, az ajánlás így oldotta meg. Teljesen hárított, amikor felvetettem neki egy problémát de általában nem gondolt bele a többiek problémafelvetéseibe sem. Tetszetős, tutimondó és nem színes szakmai válaszokat adott. Gáspi felmérésből vett ki flasheket, az végig érdekes volt de nem elég kompakt és túl értelmiségies, kultúra-féltő, vagyis nem mindig hideg, semleges. Csak minden tizedik ember fogyaszt nálunk közép vagy magaskultúrát, ez elég zomorú tényleg, de mi van e mögött, hogyan kezelik ezt mások. Erről keveset tudtam meg. Amúgy szerintem a kolozsvári és csíki szapisok igazánmegszervezhetnék hogy hozzájuk is eljusson ez a tudásanyag.