CNA Budapesten




Öttagú CNA küldöttség járt Budapesten. Voltunk ORTT-nél, az AKTI-ban, a CEU-, MTV-ben .Érdekes, hogy annyi sok jó tanulmány jelenik meg a médiáról Magyarországon, annyi intézmény foglalkozik a médiapolitikával, stratégiával és a gyakorlatban mégsem mennek a dolgok. Lehet rosszul látom kintről, de a politika súlya alatt senyved a média! Akkora a homály a digitalizáció körül, az ORTT jövője lóg a levegőben. Márciusban lejár a tagok mandátuma és szinte senki nem tud semmit. Minden ellenére hasznos volt a túra. Erre ahogy hazaérünk robban a COOL műsora… Csakhogy ne unatkozzunk és ne maradjon formális a partnerség az ORTT-vel.
Az egyik találkozón, a Román Kultúra Házában találkoztam egy földimmel is: Széles Annával. Szüleink nagy bálványával, aki annak idején, s azóta megismételhetetlenül, sztár volt.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

6 válasz: “CNA Budapesten”

  1. kraft

    Érdekes, úgy látszik van akinek egy blog nem is elég:
    http://elore.maszol.ro

  2. Sunci

    Gaspi,

    Ha talalkoztal Anikoval, biztosan többet is megtudtal rola, s ha raadasul publikus is es közzeteszed, a szüleim neveben megköszönnem.

    üdv,

  3. Marcika

    A bloggazda hanemegyéb kampányszánkázik…. Egy csomó embert itt interpellálja, s semmi reakció. Nem tudom elhinni, hogy ne férne bele a nyolcórás munkaidőbe…

  4. Tündelány

    Kiváncsi lennék ki volt az az öt? :)

  5. Administrator

    Anikó most 65 éves. Sűrűn játszik egy szappanoperában. A budapesti román Kulturális Központba sűrűn eljár. Decemberben nagymama lesz. Unokája Bécsben születik, még jóban van Florin Piersic-kel. Nagyon nosztalgikusan emlékszik arra, hogy sztár volt. Fájlalja, hogy sokan belerúgtak a volt kollégák közül, és le Ana Seles-ezték.

  6. Sunci

    Köszi.