ez van, 499.-ik bejegyzés
Szinte elértem ay 500.-ik bejegyzést és nem kellett moderálnom a beszólókat. Mától ez is megvan. A közszolgálati tv IP címéről folyamatosan gyalázatos szövegek érkeznek, különböző nevek alatt. Tudom kiről van szó (a középszer lázadása). Egyenlőre marad a moderáció, pedig arra is gondoltam, hogy abbahagyom. Első romániai főhivatalnok voltam, aki úgy éreztem, hogy folyamatosan beszámolok a munkámról és lehetőséget nyújtok arra, hogy párbeszédet folytassak azokkal akiket érdekel a média. Sokszor kedvem telt benne, volt mikor… na csak a szépre emlékezünk. Szinte három évig sikerült mindenféle moderálás nélkül.
Marad a párbeszéd de mostantól moderálunk. Sajnálom.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

10 válasz: “ez van, 499.-ik bejegyzés”

 1. Egy pájdágágász

  Pontosítást kérünk:
  1.”Mostmár moderálunk” Ki moderál, te vagy a karbantartó?
  2. Mit moderáltok, a pártpolitikát, a jó ízlést sértő, vagy csak a téged sértő szöveget?
  3. Ha 499 esetben nem volt erre szükség, most miért van, lesz?
  4. Továbbra is Gáspárik médiablogja-ként szerepel ez a moderált blog?
  5. A „Sajnálom” szó őszinte vagy csak olyan blabla? Remélem, nem kényszerítették rád a moderálást. S ha igen őszintén sajnálod.
  Végül is minden bejegyzés a beírót minősíti és ezért valósághű képe a mának. Úgy vélem a blogodat a moderálással lassú halálra ítéled.

 2. Administrator

  Nézd pájdágágász: mikor valaki négy-öt nick “álnévvel” az ember méltóságát támadják, mit lehet tenni? Mikor olyan dolgokról nyilatkoznak aminek nem voltak tanúi? Tényleg sajnálom mert én bírtam a legtovább moderácó nélkül. Semmi nem fog változni de a “jóanyámat” kihagyjuk, és gonosz menopauzás beszólásokat. Természetesen továbbra sem kötelező a blog olvasása…

 3. Miska

  Webfeljesztőként sajnos sokszor kellett moderálást biztosítanom blog tulajdonosoknak, mivel egyes hozzászólások gyakran nemcsak méltóságot, de bárkinek a jóérzését is sértették. Szerintem az efféle moderálás nem minősül valamiféle cenzúrának, elvégre másutt ennél sokkal kínosabban ügyel a világ a nyomdafestéket kevésbé jól viselő megnyilvánulásokra. Igaz a papírt nehezebb tisztán tartani, mint a monitorüveget :)

 4. kacsacj

  Naaaaa! Nem kiborulni!
  Vannak velemenyek es velemenyek, van aki csak piszkalodik. Minden moderalas cenzura, nincs mit finomkodni!
  Kulonben is ez itt egy olyan litty-lotty mufaj, ahol a lazabbja moderalas nelkul is elbirja, masreszt mar starbol kezunk ala nyomjak a cenzura lehetoseget.
  Jobb elgondolkodni…:)

 5. Egy pájdágágász

  Ha jól belegondolok itt a komédiás küzdött a hivatalnokkal. Nekem az a sajnos ( vagy inkább szomorú), hogy a komédiást a hivatalnok KO-lta (a KO úgy is értendő, mint a boxban, de úgy is,hogy komformálta).

 6. Egy pájdágágász

  Remélem,az ilyenféle “párbeszédeket” is moderálni fogjátok:
  -”Uram, zseni fénylik Önben.
  -Uram,Önben nemkülönben”

 7. Administrator

  Fogom, fogom … amúgy meg van hol komédiáznom.

 8. Szükü

  Érdekes, hogy pont a választások előtt kezdted el a cenzúrát pedig ment itt már a téma elég rendesen előtte is.

 9. régi blogolvasó

  Sajnos az van, hogy nem igazán tudnak egyesek vitatkozni. S emiatt 2 perc alatt anyáznak, lehurrogják az érveket, és tényleg menopauzás hisztériával visítoznak.
  Utálom a cenzúra minden fajtáját, s egy olyan környezetben, ahol a jóérzés szó ismert, nincs is rá szükség. Nagy kár, hogy ide jutottunk.

  Amúgy Gáspi eddig is moderálhatta volna a szövegeket, s tehette volna a mi tudtunk nélkül is. Hogy nem így volt, az az ő hozzáállását méltatja.

 10. powershot

  egyelőre

  s nem egyenlőre