Kereskedelem felsőfokon




Hétvégén Sepsiszentgyörgyön volt szerencsém(?) rádiót hallgatni. Az automata kereső a Sláger Rádió hullámhosszán állt meg. Olyan volt mint egy primitív mp3-as. Zene és semmi szöveg. Illetve, most tessen megfogózkodni, minden órában bemondják a pontos időt. Hogyan? Itt a Sláger Rádió, pontos idő 8 óra, a pontos időt támogatta xy. kft. Jesszusom, csaptam össze kis kezemet, ha nincs támogató akkor nincs pontos idő? Azt hiszem ez világ premier. A pontos idő szponzorálása! Amúgy a kérdésem az volna, hogy estétől reggelig, vagy tíz órán keresztül, a hallgató nem érdemel meg egy mondatot sem?

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

6 válasz: “Kereskedelem felsőfokon”

  1. bence

    Van ott más baj is. Jingle park gáz, a station voice fogalmát nem ösmerik, a reklámhangok is ugyanazok, mint a műsorvezetők… stb

  2. Rezső

    A hallgató hallgasson… :) )

  3. Marcika

    Nem a CNA-tól kapott műsorengedélyt??? Akkor meg miért furcsa, hogy “primitív”?
    Véleményem szerint pedig még mindig jobb, mintha egy bukaresti adást játszana át…

    Offtopic (harmadjára): Az üzenőfalas kérdésekre is várom a választ!

  4. radiobuhera

    Javasolni akartam a Szomszédnéniknek egy poént, ” kereskedelmi tv – kből kiindulva: “a müsorszámot támogatta a ….” jeligére, ahol persze, ruházatról lenne szó, me’ ugye hogy jön a zakó a rádióba. Tévedtem. A Paprika Rádió egyik müsora nem jöhrtne létre, egy ruhaüzlet támogatása nélkül.

    Persze, a pontos idő támogatása biztos listaelső, de a zakó is elfér a toplistán…

  5. keli

    Most komolyan ez a problema, ha egy radio (god forbid’! szent felhaborodas stb) “csak” zenet ad?

    Mondjuk a Slager radio valoszinuleg nem az en kedvencem lenne, de ugy elvileg biza szeretnek egy olyan radiot, ahol “csak” zene legyen, es a reklam is a tamogatott pontos idore szoritkozna….

  6. Dénes P. István

    Félkor felolvassák a Krónika, a Háromszék, a Transindex s más erdélyi magy.médiatermék híreit, hellyel közzel eljárnak sajtótájékoztatóra, egy házaspár működtetgeti.