Székely tv




Ma 18 óra a csíkszeredai Székely tv indulásának pillanata! Lássuk a medvét!

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

19 válasz: “Székely tv”

  1. Marcika

    Hanyas csatornán sugároz?

  2. Administrator

    Jó kérdés! A kábelen bent van, annyit tudok.

  3. MURE csillag

    Megelőzték az Erdély TV-t, pedig nem kaptak ajándékba 300 millió forintot…

  4. Rezső

    Rovásírásal feliratozva? :) )

  5. LAJOS PAL

    Koszonet ATTILANAK HOGY TAMOGATA HOGY LETRE jojonA SZEKELY TV CSIKSZEREDABANnagyon szepen beszeltONROL a TULAJDONOS a megnyitojaban igaz mar keso ejjel volt de biztos sokan lattak. KELEMES BOLDOG KARACSONYT KIVANOK KEDVES CSALADJAVAL EGYUTT> SZERETETTEL PALI CSIKSZERADABOL.

  6. boti

    megindult a szekely tv, de kivettek a digi tv programjai kozul a tv2-t, egz lepes elore, ketto hatra….

  7. kisnyilas

    Szia Attila !

    Egy korabbi bejegyzesben azt irtad, hogy a TV2 -nek szerzodese van a Digivel , most akkor mi a helyzet ? Visszavontak a megalapodast ? Jo lenne ha utanna tudnal nezzni, hogy tiszta kepet kapjunk arrol, hogy miert vettek ki a kinalatbol.

    A Szekely Tv szerintem egy kivallo kezdemenyezes, jo fej a tulajdonos ! Csak azt nem ertrm, hogy miert nem jott ez letre 10 evvel ezelott ?

    Tisztelettel Kisnyilas

  8. Robert

    Mi tortenik a TV 2 -vel? Fekete a kepernyo a DIGI TV-n!!!!! Tudsz rola valamit, Mr. Gasparik?

  9. Petra

    Valóban eltűnt a TV2 a Digi Tv csatornakínálatából. Az ajánlatban még benne volt, amikor a csomagot megvásároltam. Kedves Gáspi, erről nem kell értesíteni a nézőt? Csak úgy pikk-pakk, kivesz a szolgátató egy csatornát? Ami nem is alapcsomagban van benne? Hogy is működik ez?

  10. cs

    gratula, mert ugye egy roman uzletember kell ahhoz, hogy a szekelyeknek legyen sajat tv adojuk. az erdelyi magyar nyelvu tevehez is varjuk a roman vallakozokat, mi magyarok keptelenek vagyunk ra.

  11. roberto

    Van e valakinek valami informacioja hogy mikor kapunk ismet tv2 öt.irtam nekik e-mailt es azt valaszoltak hogy legyek türelemmel mert dolgoznak rajta es pillanatnyilag technikai okok miat szünetel.De en nem hiszek nekik inkab gondolom hogy a tv 2 mar csak mult idö.Pedig a tv 2 nelkül nem er semmit a digi!!

  12. Dénes P. István

    Mük maj’ itt lennébb az Olt mentin megcsinyájuk a SZÉKÖLY TV-t (TM), valamelyik nagyreményű politikusunk vezetése alatt. DélSzéköly

  13. Dénes P. István

    DélSzéköly (TM)

  14. valaki

    A TV2 jogi sugárzási oldala nem tiszta Romániában, a Digit ha jól tudom, weboldalas hírek szerint be is perelte. Én nem hiánylom, nem az én ízlésemnek felelt meg az a csatorna, ezzel nem kakarok senkit sem megsérteni.

  15. Andras

    Szeretnem,ha valaki meg irna,hogy lehet-e a Szekely Tv foldi sugarzasbol
    nezni vagy neten.Koszonom a vallaszt!

  16. Tyka

    Jo napot! Januar 11-tol a Szekely tv foldi sugarzasban foghato egyszeru szobaantennaval Csikszeredaban es a kornyezo falvakon!

  17. Andras

    Koszonom a vallaszt es az adast,sok sikert kivanok munkajukhoz!

  18. Kléjton

    állítólag a Szekely Tv fél éven belül sugároz szateliten is! Ha ez megtörténik, sokkal több támogatásra lessz szüksége, lassan neki kell állni összefogni…

  19. Kata

    Lehet furcsa kérdés, de valaki nem tudja, hogy szombaton (márc. 1) mi volt a címe annak a filmnek, ami az Elm utca előtt volt látható?
    Egy néger nő azt hitte, hogy halálos beteg és elmegy vakációzni, hogy utolsó heteit olyan dolgokkal töltse, melyekkel mindig is akart foglalkozni.
    Ha valaki tudja, hogy mi lehet ennek a filmnek a címe, mekérem írja le.
    A választ előre is köszönöm.