tv2




Sokan jelzik, hogy a tv2 kikerült a Digi csomagból. Valaki felhívta a szolgáltatót? Van egy szerződés a Digi és az előfizető között, mi van benne? A kábelen bent van. Holnap megnézem mi van, de szerintem a fogyasztói öntudat kell domináljon.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

30 válasz: “tv2”

  1. Sz.Cs.

    Én felhívtam, de a hölgy nem tudott sokat mondani, csak annyit, hogy valamiért kivették, és talán lesz helyette más. De hogy miért vették ki, miért nem értesítettek róla senkit stb., azt ő sem tudta.

  2. kisnyilas

    En szinten felhivtam oket, azt sem tudtak melyik vilagreszen vannak, azt valaszoltak, hogy kivettek es kesz, azt , hogy miert tettek ezt a lepest nem indokoltak meg. Egyebkent mar a weblapjukrol is eltunt az Extra II csomagbol a TV2 . Attila igazad van, hogy a fogyasztoi ontudat kellene dominaljon de sajnos a digit ez nem nagyon erdekli. Ha valaki akkor szerintem Te megtudod erdeklodni, hogy mi a helyzet, mert amint lathatod nekunk halando elofizetoknek nem akarnak egyertelmu valaszt adni.

    udv kisnyilas

  3. PL

    felhívtam, azt mondták kivették, oszt annyi. esetleg betesznek majd mást helyette. mondtam: de nekem nem MÁS kell, hanem tv2. a válasz: “cu altceva, va putem ajuta? nu? o zi buna domnu”…
    tipikus digitv-rcs-rds hozzáállás. utána nézek, dolcsén, vagy bumm-on van tv2???

  4. PL

    nincs sem a boomtv, sem a dolce ajánlatában. ezek után nem tartanám kizártnak, hogy odaát (tv2) bűzlik valami…..

  5. Robert

    Brassoban, TVS kabelen sem mukodik mar par napja.

  6. Administrator

    Marosvásárhely még áll. Próbálok én is megtudni valamit… állítólag a tv2 kért pénzt, amit sokallt a szolgáltató. Sajnos nekünk semmilyen eszközünk nincs az ösztökélésre.
    Számoljunk: 100 ezer előfizető, 1 eurócent előfizetéssel az havi 10 ezer Euró. Már ez nem lenne elhanyagolható, a Sáncpress szerint 1 Eurót kért a tv2 új vezetése… nem tudom megerősíteni.
    Mikor a Megastar SMS díjai kellettek akkor jó kis piac voltunk.
    Jelenleg egyedül a Hír tv kér pénzt, tudomásom szerint, az előfizetőktől.

  7. Volt Nincs

    @kisnyilas: jellemző a román infos központokra :)

  8. Administrator

    Ne tessék finnyáskodni, tessék írásos panaszokat tenni.

  9. Róbert

    En ilyenkor arra gondolok, hogy ezert van az RMDSz, hogy nyomast gyakoroljon a magyar kormanyra, ORTT-re, stb. Torvenyben kene lekotni, hogy orszagos sugarzasu Tv adok kotelezo modon engedelyezzek a csatorna tovabbitasat hataron tuli magyaroknak.
    (es max. ugynazt az arat kerhessek, mint M.o.-on)
    Tovabba, ami mar a CNA-ra vonatkozik ;) , hogy a csatorna nem egyszeruen”Romania teruleten sugaroz”, (es nem erre kene megvegye a jogdijakat). Eddig is egy EXtra, fizetos csomagban volt, exkluziv azoknak, akik erre elofizettek. Tehat szamszerint megszamolhato, hogy hany ember vetelezi. E ket dolog kozott is kulonbseget kene tenni, nem? Vagy lehet, hogy ez mar most is igy van? Ez esetben a Tv2 “sir” alaptalanul…. mert ugye allitolag ezzel ervelnek, hogy nem “tudjak” megvasarolni a sugarzasi jogokat egesz Romania teruletere….

  10. Róbert

    ja, es szamoljuk ujra:
    ugy hiszem fentebb 10 eurocentre gondoltal, mert 1 eurocent es 100 ezer elofizeto, nem 10. ezer euro, akarhogy szamolom csak 1.000 ;)

  11. Andras

    Hova kuldjuk a panaszokat? A DigiTV es TV2 email cimere mar kuldtem egyet…
    Egyebkent nehany helyen (pl. Marosvasarhely vagy Sepsiszentgyorgy) RCS kabelen foghato a TV2. DigiTV-n viszont nem…

  12. kisnyilas

    “Ne tessék finnyáskodni, tessék írásos panaszokat tenni.”

    Hova kell tenni ? netan hozzatok ? CNA ? fogyasztovedelem ?

  13. boti

    Panaszokat lehet tenni a Digi tv fax szamara, amelyre valaszolniuk kell, vagyis kerd meg, hogy irasban valaszoljanak.

    Fax szam 0314006060

  14. roberto

    Most kaptam a digitöl e-mailt amiben az all,hogy a tv2-öt kivetek a csomakbol Tehnikai okok veget es a tovabiakig nem is fogjak viszakapcsolni!
    Boldog Karacsonyt!

  15. Administrator

    ne adjuk fel, sok emil minden oldalon, segíti a tárgyalásokban. Tessk sokat tiltakozni.

  16. kisnyilas

    Attila, az egyik forumon azt olvastam , hogy a UPC-nek is csak ianuarig van szerzodese a TV2 utanna ok sem tovabbithatjak majd. Konkretan Udvarhelyrol van szo , de ha ott kiveszik akkor szerintem Csik sem kivetel.

    Eleg szomoru !

  17. boti

    Megint lenyomnak mindent a torkunkon. Az rmdsz is felszolalhatna! De irtam a Transindexnek es meg valaszra sem meltatak a levelunket, hat igy allunk…

  18. Administrator

    Boti kedves itt egy kereskedelmi szerződésről szól a dolog. Nem lehet csak gazdasági és szerzőjogi kérdéseket felvetni. Amit a “mezei halandók” tehetnek, hogy jelzik a két félnek “vagyink és akarunk”…Szerintem csak lesz valami….

  19. Arnold

    Nálunk, Szerbiában is kivették a TV2-t az extra csomagok közül. Ugyanezt jelezték a barátom nagyszülei is Horvátországból. Nagyon bosszantó, ugyanis azért szereltettem fel a digit néhány héttel ezelőtt, hogy több magyar adót tudjak nézni…

  20. SmndSandor

    Az a helyzet, hogy a Digi TV illegálisan sugározta a TV2 musorát, vagyis nem volt szerződés velük es mit ad Isten a TV2 ezt nem tűrte, így pert indított a Digi TV ellen.

  21. SmndSandor

    Elfelejtettem hozzátenni, hogy a Digi TV más tvcsatornával sem kötött szerződést így várható hogy ritkulni fog a listán szereplő csatornák száma.

  22. Dénes P. István

    Tiltakozom -zom -ZOM !!!

  23. PL

    Attila.
    Ez tenyleg megtortenhet, hogy a Digi illegalisan sugarozta a TV2-t 2 even at??? Ha igen, melyik romaniai hatosag turte ezt el?
    Bar szerintem itt a TV2 vezetosegvaltasa miatt van a gubanc, penzehesebbek lettek es…. xxx be! Bezzeg, mint ahogy Te is emlitetted, a megasztaros emeltdijas sms-ek jol fogtak… MInd1, tipikus pannoniai magatartas. En nem is neztem, anyukam viszont szinte kizarolg oket….
    En tobbnyire a PD-L (ertsd Realitatea) Tv-t nezem. Bar egyre szemtelenebben nyalnak az emlitett politikai tomorulesnek. Meg szerencse, hogy van Discovery csomagom:))

  24. SSz

    Udv!

    Elso nap amikor kivettek a DigiTV csomagjabol a TV2-t, nem igazan torodtem vele, gondoltam muszaki hiba. Masodik nap telefonaltam a DigiTV-hez, ahol a fentebb emlitett informaciokat adtak: kivettek, ennyi, viszlat. Tiz perc anyazas utan leultem e-mailt irni: a Digi-nek es a TV2-nek is. Erdemi valaszt nem kaptam (meg elolvasasi visszaigazolast sem, pedig kertem), a TV2-tol kaptam viszont egy levelet, amiben kozoltek, hogy nagyon ertekelik a levelem es erdemi valaszra tovabbitottak a megfelelo belso “szerv”-hez. Azota sehonnan semmi.
    Naponta optimistan megnezem, hogy van-e ugy level, mint musor, de az optimizmusom egyre fogy.
    Az interneten egy kicsit utanajarva a dolognak feltunt, hogy az alatt az 1-2 ev alatt, amig a DigiTV csak Romaniaban volt elofizetheto, senkit sem zavart, hogy milyen musorokat sugaroz. Amikor eloszor belepett Mo-ra (ott is elofizetheto lett), akkor egybol elindult a cirkusz, ugyanis a csomagokat az ottani szolgaltatokhoz kepest megkozelitoleg felaron (1/2, ugyis mit az egesz ketteosztva) arulta (egyebkent jelenleg is), amitol persze hogy az ottaniaknak esni kezdett a kedves kis profitjuk es egig nyilt a ….. (szajuk). Szoval megint csak a penz. Az nagy szent pannon anyaorszagon kivuliek pedig mehetnek a …. -ba (leszamitva azokat az eseteket mikor olcso v. illegalis munkaero illetve piac kell).

  25. sanyi

    Mai Kronika:Székelyföldön a UPC kábeltelevíziós szolgáltató elõfizetõi fennakadás nélkül nézhetik kedvenc mûsoraikat a TV2-n, és hasonló a helyzet Marosvásárhelyen, az RCS&RDS elõfizetõi esetében is.

    Na en nem ertem, ha az erdesh csomagjaban megy akkor a digin me nem? Nem ugyanaz a ceg? Az RDS is ugyanugy lopja mint a Digi:)

  26. dávid

    Igazából senki sem tudja, hogy most tényleg azért lett kiszedve a tv2 a digi csomagjából, mert nem volt engedéyük a digiseknek vagy esetleg valami más van a háttérben. Az is érdekes, hogy akkor Magyrországon miért nézhető digin a TV2?! Ez értelmetlen. Ha nem volt ennek a DTH szolgáltatónak engedélye, akkor hogyhogy vetitik az adást magyaroknál?? Szerintem nem (csak) az engedélyről van itt szó. Lehet, hogy ennek köze van annak, hogy hamarosan 10 új magyar csatorna fog megjelenni a digin és ez lenne az ok?
    Ezek a csatornák várhatóak: -Doq (tesztelés alatt volt egy ideig de már reklámozzák)
    -Sportklub+
    -Film2+
    -Krimi+
    -Sorozat+
    -Poén!
    -Pr1me
    -Reflektor
    -TELEabc
    -Fishing&Hunting Channel

    Várható terjesztési platform: DIGI tv

    http://sat.hu/read.php?id=1370

  27. dávid

    Sokan a digit hibáztatják, pedig meglehet, hogy a tv2 a hibás ezért. Az hogy a UPC-nek is januárig van joga sugározni, a diginek semmi köze nincs hozzá, hogy a UPC-n is leveszik a tv2-t.
    Mikor megkaptam a DIGIt, örültem, na végre most már szép képminőségben nézhetem a TV2-t (kábelen pocsék-enyhén kifejezve), hát most meg lekapcsolják…

    Ha panaszlevelet irunk nekik, akkor sem érünk el semmit. A digi központosok annyit sem tudnak mint mi, a tv2 meg egy automata levelet küld, ami igy néz ki:

    “Tisztelt Levélíró, Kedves Nézőnk!

    Köszönjük levelét, amelyet közönségszolgálatunkra küldött.
    Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy levelét továbbítottuk
    az illetékeseknek.
    Köszönjük megkeresését.

    Üdvözlettel:
    TV2 közönségszolgálat”

    “Tisztelt Levélíró, Kedves Nézőnk! -Még ha nézőjük lehetnénk……..
    aztán dobják az egészet a kukába.
    Azért remélem a töbi csatorna nem okoz ilyen meglepetést.

  28. tibike

    vajon mennyire van koze a dologhoz annak hogy a magyarorszagi UPC be volt ijedve a DigiTv altal kert araktol? feltek hogy lenyomjak oket a piacrol. a nem tul etikus de egyszeru megoldas pedig az volt hogy lepaktaltak a legnepszerubb magyar tv adoval. think about it!

  29. Tamás

    Engem az érdekelne, hogy a most induló csatornáknál lesz-e munka lehetőség. Vagy marad a régi jó magyar módszer, hogy csak a kivételezettek kapnak munkát. És ha lesz munka lehetőség akkor hol kell érdeklődni és természetesen kinél?

  30. Szigyarto Barna

    Gyozelem a TV2 visszakerult a Digi tv musor csomagjaba