Világvége
50 év után kivette a műsorából, a Román Közszolgálati Rádió, a vízállásjelentést. ( cota apelor…) Szomorú vagyok. Szerintem ez volt a legkiegyensúlyozottabb, a legelfogulatlanabb, legobjektívebb műsor a romániai médiában. Ezek még a diktatúrában sem hazudtak. Jaj mi lesz így?

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

5 válasz: “Világvége”

 1. pehely

  Az orosz verzio egy darabja csengohangom volt :-

 2. toni

  Én nem vagyok biztos, hogy nem hazudtak a vízállással kapcsolatosan, Gáspi…

  Viszont erről a bejegyzésedről jut eszembe egy haverem, aki elzárta a strandon bömbölő rádiót, miután megkérdezte a szomszéd pokrocon fekvő rádiótulajdonst, hogy Calafaton milyen magas volt a víz? A pasas azt válaszolta, hogy nem érdekli. A haver visszavágta: őt sem – csatt, csitt.

  Szia,Tónhal

 3. Dénes P. István

  De tényleg ki hallgatta?

  Mikor én is, akkor mindig eszembe jutottak azok a becsületes szakadtsapkás, ruszin dunai hajosok, amint pucolgatják a fedélzeten a halat (haccp-s feltételek közt) s komoran maguk elé mormogva, hallgatják a vízállásjelentést – hisz ők csak tudják miről is van szó – feszülten.

 4. Rezső

  RIP vízállásjelentés!

 5. Administrator

  Szerintem is csak hajósoknak szólt a műsor. Bizonyára van ma olyan adás, aminek a halgatottsága nem éri el a vízállásjelentés hajósainak számát.