Közben




Az új európai televíziós irányelv, hatályba lépett. Két évünk van gyakrolatba ültetni.

Részlet a www.europa.eu honlapról

Az új szabályok a technológiai fejlődéssel kívánnak lépést tartani, és Európában új, egyenlő feltételeket biztosítanak a most formálódó audiovizuális médiaszolgáltatások számára (lekérhető videofilmek, mobiltelevízió, audiovizuális szolgáltatások digitális televízión). Az európai televíziós és filmes vállalatok rugalmasabban hozhatnak majd létre digitális tartalmakat, amelyeket aztán a hirdetések révén ingyenesen kínálhatnak a fogyasztók számára. Az új irányelv ismét kiáll az európai audiovizuális modell alappillérei: a kulturális sokszínűség, a kiskorúak védelme, a fogyasztóvédelem, a médiapluralizmus és a faji és vallási alapú gyűlölet elleni harc mellett.

Pl. hivatalosítják a termékelhelyezést

Amúgy:

Gigi Becali tévés kérését elutasítottuk, de lesz hazai golf, halász-vadász, wellness csatorna. A reklámidő túllépés is szedi az áldozatait.
Kaptunk egy díjat a diszkrimináció elleni hatáságtól, mert 2007-ben sokat tettünk a diszkrimináció ellen. Kár, hogy az ilyen természetesnek tűnő dolgokért nálunk még díjakat kell osztogatni…

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

2 válasz: “Közben”

  1. Dénes P. István

    Kedves Attila !

    …Na azér’ adhattál volna az Ilosvayhoz hasonló találóbb linket
    mert az europa.eu mogott van vaj 1o.ooo szájt…

  2. Sunci

    Gaspi!

    Itt arra a doksira gondolsz amit a Google elsöre didob az “AVMSD” kulcsszo megadasaval?

    üdv, es kivanok neked egy igazan boldog uj esztendöt!