Hivatali testépítés




Tanács tisztességes, vagy kezdő, vagy tapasztalatlan hivatalistáknak, irodavezetőknek. El akarod terelni a figyelmet valamiről, nem akarsz választ adni a valós kérdésekre? Mi sem egyszerűbb! Végy egy álproblémát, vetítsd ki a falra, hogy jó nagynak lássék, majd az általad emelt akadályokat legyőzve, old meg a “problémát”
Példa: van egy csatorna, amelyiknek olyan alacsony a nézettsége, amit mérni is nehéz. Jó ha a csatorna nem Romániából sugároz, mert akkor senkinek nem sérül az érdeke. Az sugározzon néha egy 50-60 másodperces marhaságot, rajzfilmes formában, mondjuk a mókusok öngyilkosságáról. Mint hivatal kerekíts nagy feneket a dolognak, nyilatkozz Európáról, a gyerekek jövőjéről, szól az Apokalipszisről… tupírozd fel a maximumig, lihe-loholj a különböző műsorokba…. majd mikor a megvett sugárzási jog lejár, az elsőnek említett csatornánál, állj ki és mond: ezt is elrendeztem, a mókusok nem zavarják a gyermekeink nyugalmát.
Mind eközben nem veszik észre, hogy a délutáni hírek újra tele vannak közérdeklődésre nem számottartó erőszakos cselekményekkel, ahol a vér mennyisége a hír. Nem lehet észrevenni, hogy egy gyergyói kiskorú öngyilkossága, mégse kellene a legnézettebb televízió főműsoridejében bemutatni, annak minden részletével……………………….na ezt hívják Hivatali kultúrizmusnak, bádibildignek, vagyis testépítésnek. Nő az ázsió és ennek árnyékában el lehet nézni a legnagyobb disznóságokat.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

2 válasz: “Hivatali testépítés”

  1. NefNef

    en szeretem az AXN-t. nezem is sokta, de nem emlekszem az ongyilkos mokusokra, csak egy oregnenisüfocis rajzfilmre. na de ebbol ekkora ugyet csinalni? hogy a kelet-europai igazgato is leutazzon bukaretsbe?:)
    off: olvasom, h reklamozzatok a trinitas tv-t a kabelszolgalatoknak.

  2. Administrator

    Az AXN 50 részt sugrzott a sorozatból, továbbá van még egy maszturbálós animációjuk. Mindez csak azért zavaró mert alapcsomagban, főműsoridőben sugározzák. Kiderült, hogy ez a műsorösszeállítás megkerüli az angol hatóságot és Romániának, Bulgáriának, Moldvának, Lengyelországnak és egyébb általuk “reszlinek” nézett országokban kerül képernyőre.
    A Trinitas segitségért fordult hozzánk, a maximum amit megtehettünk az egy, nem kötelező, ajánlás volt. Mikor kértem, hogy a közszolgálati és a kereskedelmi műsorok mellő, iktassu be a közösségi műsorszolgáltató típust, nem voltam meggyőző. Akkor ajánlás.