tv2 itt, van újra…




Végül a pénz beszél(hetet)t és a tv2 újra bent van a Digi-n, nemsokára jönnek a többiek is. Megnyugodhatunk láthatjuk liptai Klaudiát. Habár én a liptaiból a tárót jobban szeretem. Tudom gusztus dolga.
Elindult az új kampányunk, ami a piás vezetés ellen szól. Két hétig dolgoztam rajta, hátha lesz foganatja…

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

10 válasz: “tv2 itt, van újra…”

  1. Bálint

    Ez egy nagyon jó hír.
    Írod, hogy jönnek a többiek, ezen mit értsz ? Új magyar csatornákat raknak be ?

  2. Administrator

    A Digi után szerintem másokkal is megtörténik az alku. Más rendszerekben is látható lesz, a tv2.

  3. Administrator

    A többiek azok a kiskábelesek. Azok a helyek ahonnan kivették pár hete a tv2-t.

  4. Para Istvan

    Szia Attila!

    A tanácsodat szeretném kérni. Talán mégsem lenne hülyeség, jó sok év után megnézni a szekus doszáromat, lássuk, csókos cimboráim közül nem-e viselte valaki gondomat. Ha egyáltalán van szekus doszárom.
    Nem tudom mi az eljárás, hogy megoldjam ezt a dolgot.
    Segítenél?

    Minden jót
    Parapista

  5. Ági

    http://adatbank.transindex.ro/inchtm.php?kod=463

    Részletes információk vannak arról, hogy hogyan lehet kikérni, milyen iratok kellenek hozzá, mit lehet kikérni. Remélem, segít:).

  6. Para Istvan

    Ez az, köszönöm szépen!

  7. Administrator

    Köszönöm Ági!

  8. dihor

    Parapista,

    ennek tényleg, azt gondolod, hogy ez a blog lenne a helye? Ha ennyire jó viszonyban vagy Gáspárikkal, nem lett volna szerencsésebb ha egy magánlevelet, magántelefonhívást eszközölsz irányába? Vagy már a szekusdosszié is státusszimbólum lett, amivel fórumokon hivalkodunk? Undorító vagy!

  9. Para Istvan

    Nem vagyok otthon a blogok használatában. Bocsánat.

  10. dihor

    Azt nem is várja el senki tőled, sőt, épp arról van szó, hogy ha egy ilyen jellegű problémában Gáspárikhoz akarsz fordulni, akkor azt tedd egy olyan kommunikációs eszköz segítségével, melynek használatában otthon vagy, mint például telefon, levél, elektronikus levél.