Marihuána




Tegnap, a már említett kerekasztalon, Mircea Toma, az Academia Catavencu sajtófigyelő központ vezetője” bejelentette, igaz csak félszájjal, de mégis csak publikban, hogy rövidesen nekilátnak a marihuána fogyasztás törvényesítésének. Lészen itt nemsokára hejehaj…

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

10 válasz: “Marihuána”

  1. uj szekoly

    lassan, de biztosan….szodoma&gomorra…hurra, vegre valami az allampolgarokert…

  2. keli

    igy van szekely. de te megmaradhatsz a hazi palesznel. Hogy azzal hanyan ittak el azt a kicsit ami adatott, arrol nem szol a fama, ugye?
    De jo, hogy szakertve kozelited meg a dolgot ;)

  3. Pazs

    Ja igen, és amit még nem ittak el, azt gyorsan szívják szét. Ez a szakértelem.

  4. Sanyi úr

    Pazs, nem a kötelező fűszívást írná elő az a törvény, hanempéldául azt, hogy nem kell évekre börtönbe menned, ha lefülelnek, hogy mondjuk életedben másodszor és utoljára füvezel, mondjuk vízipipából ;)
    Egyszer fordítva kellene felvetni a kérdést: kezdeményezhetné egy civil szervezet az alkohol- vagy a dohányfogyasztás törvény általi BETILTÁSÁT. Érdekes lenne belegondolni, milyen érvek fogalmazódnának meg a javaslat ellen. :)

  5. Pazs

    Sanyi, én a keli hozzászólására válaszoltam, és csak arra. Az ő “érvelése” a pálinkával pedig nem állja meg a helyét.

  6. Pazs

    Az alkoholfogyasztást nem lehet betiltani, próbálkoztak vele már Ámerikában, az ismert eredmény(telelenség)gel. Ebből még nem következik logikusan, hogy muszáj szélesíteni a törvényes drogok körét.
    A fogyasztók büntetésével egyébként én sem értek egyet – de a legalizálással sem.
    Én mindenesetre megmaradok a sörnél és a száraz vörösbornál :)

  7. Sanyi úr

    Hát szerintem Mircea Toma sem arra gondolt, hogy a trafikban vásárolhasd meg a kendert. De várjuk meg a végét.

  8. Szabó Géza

    Volt még egy nagy csinnadrattás kezdeményezés, hogy hatteoda törvényes mederbe terelik a piros lámpás ügyeket — gondolom, ezt a füves sztorit is ugyanolyan románosan-alaposan fogják elbaszni. Bár sosem lehet tudni… hátha pár év múlva nem attól kell rettegnem, hogy az Apáczaiban füvet vásárolhatnak a kölykök!

  9. uj szekoly

    Keli, nem tudom mi bajod a palesszel…hidd el nagyon finom, es kis mertekben egeszseges is… ami pedig azt illeti, igazad van, sajna nagyon sokan elittak meg azt a keveset is, ami volt a fejukben…

  10. Pazs

    A piroslámpás házakkal egyetértek! :)