Csoda forrás 100 millió




Itt valaki felvetette, hogy mi a véleményünk arról, hogy az N24 csatornán beszámoltak az ásványvíz szentelésről Micula tesók. Ugyanakkor csoda tulajdonságokkkal ruházták fel a vizet. Ma burkolt reklámért és füllentésért kaptak egy 100 milliós csekket, amit be kell fizetniük….

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

4 válasz: “Csoda forrás 100 millió”

  1. Horváth Róbert

    A mai Szabadság (http://hhrf.org/szabadsag/uj/lap.php?datum=20060112#E14E8) is kínosan ügyelt arra, hogy nehogy leírja a Domo nevét a Dancs Annamari új CD-je kapcsán. Akkor viszont nem értem… Dancsot lehet reklámozni, de a Domo-t nem?

  2. Administrator

    Az újság az újság, nem tartozik hatósági felügyelet alá- MERT: nincs akkora hatása, mert korlátlan a megjelenési lehetősége és nincs véges frekvenciához kötve…. Ilyenkor valószínűleg a Szabadság is szeretne egy kis ezt azt. A mi hivatalunk elnéző a kulturális termékekkel szemben.

  3. Demján Tamás

    Moldávul beszélő-értő személyt keresek. Tudnának segíteni?

  4. Administrator

    Vicc?