Moldávia




Elutaztam Kisinyovba, vigyázzatok az ÜGYRE:

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

8 válasz: “Moldávia”

  1. uj szekoly

    de jo Neked…jo utat, vigyazz a telre…es persze magadra es…

  2. dzsokko

    jo utat ..de mi a fenet csinalsz ott???

    !!!

  3. Administrator

    Szeretek odajárni. De ne mond meg senkinek. Mikor elküldenek, Münchenbe, Londonba, Párizsba ott állsz, hallgatsz, esetleg csodálkozhatsz. Kisinyovban te vagy a császár. Lesik a mondataidat, jegyzetelnek ha megszólalsz. Két éve felkértek, Tárlev miniszterlenök tanácsosának. Na majd egyszer mesélek. Öt éve folyamatosan megyek segíteni az EU integrációjukat. Nagyon nyitott emberek.

  4. Sándor Szilárd

    Vigyázz magadra Attila bácsi, mához egy hétre Nyárádszeredában fellépésed lesz és nagyon tervzem hogy meglássalak a színpadon…

    Szilárd bácsi

  5. Sándor Szilárd

    Attila bácsi,

    ma láttam a plakátot a csütörtöki szilveszteri kabaréról.. a te neved nem szerepel, vagy ígyhát nem jössz..

    hát sajnos erről is lemaradtam hogy színpadon láthassalak.. :-(

    Szilárd bácsi

  6. Administrator

    Miféle pojácával kevertek engem össze, méghogy kabaré, mikor én komoly ember vagyok és Európa jövőjét alakítom….

  7. Erdei Róbert

    Attila, mint aki Bukurfalván működsz (mondhatni információ közelben vagy legalább is közelebben), lehet hogy jobban tájékozódva vagy:

    Ezen programokban Románia miért nem vehet részt?

    http://www.pafi.hu/051253.htm

    vagy

    http://europa.eu.int/comm/avpolicy/media/index_en.html

    U.i. Amióta a közt (is) szolgálom, hozzám is jönnek néha emberek és naivabbnál naivabb kérdéseket tesznek fel…

  8. Huszti Tibor

    Szia

    Vigyázz velük én és még jó pár magyar vállalkozó 95 környékén nagyon megégettük magunkat Kisinauban. George Straistany volt KGB fönökből lett vállalkozónak építettünk benzinkutakat, magam kommunikációs hálózatot, valamint a CATALAN TV-t mint első magán kereskedelmi tv állomást. Mások is de magam is majd 300e USD-vel égtem be mert nem fizetett ki minket a fent nevezett úr, még csak pereskedni sem tudtunk, mert nem volt jogsegély egyezmény. A Külügy, a Köztársasági elnők úr ( Göncz Á. ) sem tudott rajtunk segíteni. Nekem az egzisztenciám ment rá teljesen tönkre mentem a vállalkozásomat fel kellett számolnom.