Ez az




Tennap belefutott a National tv, egy 100 milliós büntetésbe. Egy hónapon keresztül nem tartotta be, egyetlen filmnek sem a korhatátárát. Még a Piedone filmre, ami minden nélkül vetítendő, is kitette a szülői felügyeletet (AP). Na akkor fizetni fognak.
Van új csatorna is Euforia, olyan élet stílus dolog, nem tom hányan fogják felvágni értük az eret. Az Antena 1 családba tartozik.
Tegnap itt járt Marcel Puscas, a valamikori focista, jelenleg a Total Sport rádió vezetője. Szeretnének országossá fejlődni. Sajnos a technikai akadály miatt, ez nem lehetséges, de jól kidumáltuk magunkat Váradról. Kun Attila, Gergely Sanyi, Jakab Sanyi, Kiss Sanyi, Schwazmann… Várad volt híres focistáinak neve, töltötte be az irodát. Egész este kerestem valamit az Internetten de nem tudom mit, Talán Nagyváradot a hetvenes, nyolcvanas évekből? Legalább Jakab Gyusz fényképei megvolnának valahol…

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

4 válasz: “Ez az”

  1. PÉLI (SZABÓ )Kinga

    Ha már felkavartad a lelkem ezekkel a gondolatokkal—Jakab Gyuszi és Jakab Sanyi gyerekeit oly szívesen elérném a világhálón- nincs esetleg címed?

  2. Administrator

    Én is keresem, keresem, keresem két éve New Yorkba ott maradtam vasárnapra, hogy elmehessek a református temlpmba hátha… Ott Tibit ismerte valaki de nem tudott elérhetőséget adni… azóta semmi, senkiről…

  3. PÉLI (SZABÓ )Kinga

    Ejjj-pedig hogy reménykedtem…
    Ne add fel és ha sikerül, oszd meg velem
    :)

  4. Valaki

    Keresd őket Connecticut államban.

    PS. Shwartzmann Zoli – igy helyes.