Napkelte




A Napkeltét egész Erdélyben lehet nézni. Mindig elcsodálkozom, hogy ilyen iszonyatosan rossz díszlettel és egy pár, tisztelet a kivételnek, rosszul öltözött, rosszul kérdező riporterrel, hogyan lehet ekkora nézettséget elérni? Számomra megfejthetetlen. Ennek a műsornak megújították a szerződését a közszolgálati csatornával. A műsor további két évig lesz látható az MTV-ben. Szerencsére délután már nem lesz ismétlés az m2-n. Ha már egész Erdélyben fogható, vajon a szerkesztők nem gondolnak arra, hogy… félek, hogy nem

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

8 válasz: “Napkelte”

  1. Sz.Cs.

    A Mokkát is lehet nézni Erdélyben, és ők gondoltak… Ott volt pl. egyik reggel Böszörményi Zoltán :)

  2. Administrator

    Mit gondoltál, KAF-ot fogják, hívni? Esetleg László Nonót? Az m2 nem kereskedelmi csatorna és azért gondoltam azt a hülyeséget, hogy esetleg…

  3. lepi

    Nem lehetne megnézni, hogy az “afaraafaracuungutriidintara”-féle sms-ek a National TV tegnap esti Miezul Problemei c. műsora scrollbar-ján nem-e merítik ki az uszítás és hasonlók fogalmát? Vagy erre külön papíron írt kérés jkell a CNA-nál? télleg, hogy megy a dolog?

  4. tyka

    Szerintem megengedhetetlen ilyen sms-ek nyilvanossa tetele, igaz nem ertek hozza, de magambol kiindulva, a musor nezese utan 15 percre majd falramasztam. Most kepzeljuk el akkor a roman nezoket…Vajon uszitas volt-e? Meg ha nem is szandekosan…A musorvezeto igaz ahogyan en lattam finoman kezelte a temat es sititotta az indulatokat, de hat bozgorozas utan meg ki figyel ra???

  5. hella

    A kérdés: miért csak a magyarellenes sms-k kerültek fel? Én is írtam sms-t nekik, és az nem került fel, pedig semmiféle gyalázkodás nem volt benne, csak felhívtam a figyelmüket az ország reális gondjaira.

  6. Zozo

    Nem vagy egyedül, én sem tudom hogy, hogy lehet ilyen sz@rt eladni, csak nézek ki a fejemből :) Nagy a Gyárfás hatalma….

  7. procontra

    Bizony nagy és újabb 2 év, na akkor az MSZP mellett az MDF is felül lesz reprezentálva, Lakat Karcsi meg vasárnap hajnalban még odaadóbb lesz. Nehéz szavakat találni.

  8. pista

    Bizony, a National TV tegnapelotti adasa kimeriti szereny velemenyem szerint is az uszitas fogalmat…
    Kivancsi vagyok, hogy hivatalbol fognak-e eljarast inditani…
    tenyleg, lesz eljaras?