Egy átlagos nap leltára




Most akkor betekintőst nyújtanék egy napról ami átlagos

Kelés 7, BBC hírek
8-ig ingázás fürdőszoba, Internet, Tv, valamint rádió között
8. 30-ig írás, csomagolás, indulás
8. 50 hivatal
lapszemle elolvas, levelek megválaszol, napirend átfut, egy bolgár bejelenezett, hogy szeretne a román médiába befektetni, egy marosvásárhelyi foci edző kért, hogy szerezzek egy szállást januártól, kikönyörgök egy igazolást a Frekvencia Hatóságtól, a vám számára, hogy a farkaslaki kábeles segélye bejöhessen az országba. Partnerséget kötök a kolozsvári körzeti roma képző központtal. Aktívan részt fogok venni a roma médiaszakemberek képzésében. Kiadom monitorizálni a National tv reggeli műsorát, mert ott igen kétes megjegyzéseket tettek a nigériai focisták bőrszínére, aláírok 27 papírt, elszámolom a heti benzinköltségeket.
10 órakor Ralu (elnök) Filip telefonon bejelenti, hogy 20 percet késik és kezdjem nélküle a gyűlést.
10.10 A tanács örömmámorban, mert Ralu hiányában gyorsra teszem a tempót.
14-ig gyűlés 30 pontos, de erről már szóltam
14.30 Munka ebéd a műsorszolgáltatók képviseletével. Ez egy nemkormányzati szervezet amelyik tömöríti a legfontosabb médiásokat, Pro, Antenna, Európa, Kiss…. Huiduval ülök és jókat röhögünk. Majd elindul az egymásnak való beolvasás. Jók ezek a dolgok mert nem lehet mindent gyűlésen megbeszélni.
17 indulás Marosvásárhelyre. Közben telefonon: közvetítek a Művelődési minisztérium és a Verseny Hivatal között. Keresek szakértőt egy bolgár média projekthez mert én nem tudom vállalni. Megbeszélek egy találkát a budapesti Gazdasági Rádióval akik szeretnének együttműködni az erdélyi magyar műsorszórókkal. Az RTL Klub képviselőinek elmondom, hogy mi a következő lépésük. Magyarónál kisodródom az útról, de semmi baj. Megtudom, és ez nagyon letaglóz, hogy Kiss Csaba, Bukarest és Székelyföld között ingázó vállalkozó pajtás meghalt autóbalesetben, valószínűleg elaludt. Remek ember volt, bank biztonsággal foglalkozott és zetelaki túrizmussal. Nagyon, nagyon sajnálom.
21. 40 megérkezem Marosvásárhelyre. Szól a telefon és az a kérdés, hogy kell-e vízum szerb állampolgároknak, Magyarországra. Rövid körtelefon, majd válasz és akkor most már tényleg véget ért a publikus része a napnak
Hát ez is egy átlag nap volt

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

4 válasz: “Egy átlagos nap leltára”

  1. Fischer István

    Őszinte részvétem!

  2. Sándor Szilárd

    Ez érdekes és fárasztó átlagos nap, csak azt nem értem hogy ma november 18.án d.u. 3,42 kor olvasom a mai napi bejegyzéseket és már a mai nap este 9 órájára is van utalás…..

  3. Administrator

    Fischer úr, micsoda öröm. Tegnap Kőhalom után gondoltam magára, mikor ki volt írva Piriul Fiser, mondom ez igen.
    Szilárd Kedves lehet kellett volna pontosítanom, amit leírtam az csütötök volt és most péntek van és reggel 6-kor történt a bejegyzés.
    Boccs a félretájékoztatásért.
    Gasp

  4. Sándor Szilárd

    Köszönöm, messze állott tőlem hogy akadékoskodó kérdést tegyek fel.. elnézést kérek ha így “hangzott” volna a kérdés … Mindenképpen köszönöm a választ és kitartást a munkavégzéshez, jó eredményt … azért tettem fel a kérdést mégis mert “sokkolóan” hat a nagy iram amit diktálsz magadnak, (vagy diktál más..? … nem tudom ) és időnként sajnos én is tapasztalom hogy a rengeteg munkáról való beszámoló rendjén “félrekongatnak” egy-egy kérdést számomra is… nem a lényegre figyelnek, hanem a félreérthető beszámolóra kérdeznek rá… ha így tűnt volna az én kérdésfelvetésem, akkor ez nem szándékos volt és ezért elnélzést kérek az ilyenszerű értelmezhetőségért… további kitartást és jó eredményeket

    Szilárd