Szar idők




A megbolydult politikai életben, most hatalmas az adok kapok. Elementáris indulatoktól hangos a média, már nem is tudod, hogy ki kivel van egy táborban. Persze vannak biztos, dolgok pl. a nacionalista kirohanások ,örökzöld, vesszőparipája. Tudom, hogy zavarosan van magyarul, de ez a jelenlegi állapot átlátható. Szóval szar a helyzet, legalább reménytelen. Félek nem ússzuk meg előrehozott választások nélkül. S akkor turkálhatunk a szarban derékig.
Ma kiadtunk egy Ajánlást, az összes műsorszolgáltatók felé, hogy mérsékeljék a kisebbségekkel szembeni kirohanásaikat, valamint az ártatlanság védelmét tartsák tiszteletbe.
Pl. Antonie Iorgovan valamelyik este nemes egyszerűséggel lebuzizta Frundát és a műsorvezető nem szólt közbe. Tűrhetetlen. Kedden tárgyaljuk és tárgyaljuk és tárgyaljuk és tárgyaljuk, majd mint a sarki rendőr tépjük a nyugtát.
Boccs, aszem kisssé kimerültem.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

2 válasz: “Szar idők”

  1. 6árőr

    Ha az előrehozott választásokat azzal a hátsó szándékkal tervezgetik egyesek, hogy majd a bűnbakon elverik a port (mondjuk az rmdsz-en), akkor azt hiszem rosszul számigálnak, mert ugyan Mpsz szimpatizáns vagyok, de a jelenlegi helyzetben szerintem a magyarság tömegesen szavazna az rmdsz-re.
    Mondjuk a KP-tól megszabadulhatna a koalíció.

  2. Aaron

    Most olvastam a transindexen a beszamolodat a filmszemlerol. kituno. finom, jo aranyerzekkel megirt, rengeteg informacioval, nulla ontetszelgessel. Formidable!