Figyelem Rádiósok 2




Közlemény 2006.02.01.

Az Országos Rádió és Televízió Testület a rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény 84. §-ának (2) bekezdése alapján pályázati felhívást bocsát ki a határon túl működő, magyar nyelvű rádiós műsorszolgáltatók, vagy magyar nyelvű szerkesztőséget működtető rádiós műsorszolgáltatók által készített, az egyetemes és a magyar kultúra megőrzését és továbbfejlesztését célzó dokumentumműsorok támogatására.

A pályázati kérelmeket a Műsorszolgáltatási Alap 2006. május 2-án (kedden) 9 és 17 óra között veszi át.

A pályázati kérelmeket a következő címen személyesen kell benyújtani: Műsorszolgáltatási Alap, Fontana Irodaház, 1052 Budapest, Váci utca 16/b, IV. emelet.

A pályázati felhívás, a pályázati kérelem, valamint a 7. f), l), n) és r) pontok valamint a szerződéskötéshez szükséges 10. d) i) és iv) alpont szerinti nyomtatványok átvehetők a Műsorszolgáltatási Alapnál (Fontana Irodaház, 1052 Budapest, Váci utca 16/b, IV. emelet, telefon: 327-2020) hétfőtől csütörtökig 9 és 17, pénteken 9 és 14 óra között, valamint megtalálhatók a Műsorszolgáltatási Alap honlapján (http://alap.ortt.hu).

A pályázati eljárás ügyintézője Barasits Edit (tel: 327-2012).

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

2 válasz: “Figyelem Rádiósok 2”

  1. Sándor Szilárd

    Kedves Attila bacsi,

    a honlap szep, megnyitottam, de nem lettem okosabb a palyazat tekinteteben (sajnos), valszinu kezd tul magass lenni szamomra a vilaghalo egy ido ota, nem tudom miert….

    A helyzet az hogy nem tudom a palyazati urlapot letolteni (nem tudom miert) es ezert nem ertem mirol is szol az egesz…

    Szilard bacsi.

  2. Administrator

    Meglévő rádiókat támogatnak.