ORTT




Jó kapcsolatban vagyok a budapesti kollégákkal, jól működünk össze, de most valahogy nem értem őket. Harcot kezdtek a pornó csatornák ellen. Az ő mandátumuk, ellentétben a mienkkel, a választásokig tart. Vagyis ha valakinek nem jut be a pártja másnap mehet, ha egy új párt lépi át a Parlament küszöbét, akkor lesz egy új tag. Magyarán ezt a projektet ebben a felállításban nem lehet befejezni, két és fél hét alatt. Kettő, ezek a csatornák nem Magyarországon vannk bejegyezve… Kicsit szépségtapasz íze van. (olyan ahogyan azt szegény Hofi mondta: harcoljunk az alkohol ellen, mert az nem lő vissza) Ha tenni kellne valamit, akkor tessék a tizenkettes kategóriát este nyolc utánra tenni, mint majdnem egész Európában. Igaz az már a magyarországi csatornákat érintené és hát…. meg választási kampány is van…de erről nemsokára nyilatkozom.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

4 válasz: “ORTT”

  1. Kovacs Lehel

    Apropo tizenkettes kategoria. Egyik este, valamelyik roman adon 15-os kategoria jelent meg. En eddig errol nem tudtam, csak AP, 12, 16, 18-rol. Van 15-os is, esetleg pl. 13,5 is?

  2. Administrator

    Változott a határozat, 16-osból let 15. Már írtam róla, hogy psziológusok és a nemzetközi tapasztalat…magyarán szabályos volt.

  3. Kovacs Lehel

    Kosz a valaszt. Akkor a CNA honlapjan is ki kellene cserelni a kategoriakat. Pl. http://www.cna.ro/faq.html

  4. Administrator

    Valszeg rendetlenség van, holnap megnézem de addig is a COD AUDOVIZUALT kell nézni.