Teo




Teo Trandafir a legismertebb médiaszemélyyiségek egyike Romániában. Az Antena 1-nél kezdte mint másodhegedűs, egy fiú oldalán aki azt hitte magáról….(Badea, amúgy) Teo-t leszerződtette a Pro tv. Sztár lett. Egy ország figyelte élő adásban, hogyan fogyott le jó pár kilót… meg ami még kell a népnek. Legendák jártak a fizetéséről. A főnöke (Sarbu, Pro tv elnök) azt monta: mindegy, hogy havi 15 ezer Euro, ha nekem a tízszeresét hozza.
Teo most elmegy a Pro tv-től, a török Dogan csoport, nemsokára induló csatornájához. Sánc Pressz szerint, kapott 400 ezer Euro “alkalmazkodási” apanázst, havi fixe meg 40 ezer lesz, természetesen Euroban.
Most kiderül, hogy ő volt a sztár, vagy azok akik mögötte álltak.
Apropó, kb. mennyi egy magyarországi médiasztár havi fizetése?

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

Megjegyzések lezárva.